این غذاهای بسیار خوشمزه و سالم و بسیار مقوی، بسیار ساده تهیه میشوند و شما میتوانید به عنوان غذایی سبک و سریع در شبها برای شام تان تهیه ببینید
این غذاهای بسیار خوشمزه بسیار ساده تهیه میشوند و شما میتوانید به عنوان غذایی سبک و سریع در شبها برای شامتان تهیه ببینید.
مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی
این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایدهآل و سالم برای یک شام ساده میباشد.
از ابتدا تا انتها: 20 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
1 پیمانه گوجه فرنگی
1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای
3/4 فنجان پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)
1/2 فنجان آرد
1/4فنجان آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)
4 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
250 گرم اسفناج
طرز تهیه مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی
- گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
- در یک ماهیتابه 2/5 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.
- در ظرف کم عمقی آرد را با 1/2 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.
- اسفناجها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.