طرز تهیه چیپس و پنیر؛ پرانرژی و گاهی هم مضر
گاهی وقتها دیگر نمیدانیم باید چه غذایی باید درست کنیم و از همه غذاهای تکراری کلافه میشویم؛ این وقتها میتوانیم سراغ غذاهایی برویم که هرچند میتوانند مضر باشند، اما برای لحظاتی حالمان را خوب میکنند و در کنارش میتوانند مفید هم باشند.
ایرنا زندگی: گاهی وقتها دیگر نمیدانیم باید چه غذایی باید درست کنیم و از همه غذاهای تکراری کلافه میشویم؛ این وقتها میتوانیم سراغ غذاهایی برویم که هرچند میتوانند مضر باشند، اما برای لحظاتی حالمان را خوب میکنند و در کنارش میتوانند مفید هم باشند.
گاهی وقتها دیگر نمیدانیم باید چه غذایی باید درست کنیم و از همه غذاهای تکراری کلافه میشویم؛ این وقتها میتوانیم سراغ غذاهایی برویم که هرچند میتوانند مضر باشند، اما برای لحظاتی حالمان را خوب میکنند و در کنارش میتوانند مفید هم باشند. یکی از این غذاها چیپس و پنیر است که میتوانیم در یک وعده غذایی آن را درست کنیم.
مواد لازم:
- چیپس: دو بسته
- قارچ: شش عدد
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- کنسرو سبزیجات: یک عدد
- سس قرمز: به میزان لازم
- فلفل دلمهای: یک عدد
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. چیپسها را در درون ظرف پیرکس ریخته، سپس پنیر پیتزا را بر روی چیپسها بریزید و قارچ خرد شده را هم بر روی پنیر پیتزا قرار دهید. در لایه بعدی فلفل دلمهای خرد شده را بر روی قارچها بریزید و سپس کنسرو سبزجات را بر روی فلفل دلمهای بریزید.
۲. سپس ظرف را در درون فر یا مایکروفر قرار دهید وقتی پنیر آب شد خارج کنید. دقت داشته باشید که چیپس و بقیه مواد را لایه لایه روی هم بریزید و با پنیر آن را بپوشانید.
۳. اگر داخل فر قرار دادید، چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا سطح چیپس و پنیر طلایی شود.