قطبي :انصاري فرد بين المللي است به او افتخار مي کنم
قطبي :انصاري فرد بين المللي است به او افتخار مي کنم
تيم افشين قطبي با پيروزي در بازي امروز مقابل کرهشمالي از مرحله جام ملتهاي آسيا صعود کرد. او بعد از اين اتفاق گفت که به داشتن بازيکني نظير کريم انصاريفرد افتخار ميکند.
|
|
|
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در نشست خبري بعد از بازي امروز گفت:« وقتي که ما به اين مسابقات آمديم، هم به بازهاي مرحله گروهي فکر ميکرديم و هم به بازيهاي مرحله حذفي. به همين خاطر تلاش کرديم که بازي به بازي با برنامه جلو برويم. کرهشمالي هميشه حريف سختي بوده است. آنها هميشه محکم دفاع ميکنند و منتظر ضدحمله هستند. به همين دليل بايد با حوصله بازي ميکرديم و بازي را به دست ميگرفتيم.ما نسبت به بازي قبل چند تغييرداشتيم که باعث شده بود شرايط بازي عوض شود. اما چون نيمکت خوبي داشتيم، بازيکنان جديد خوب عمل کردند و توانستيم بازي را ببريم.»
از قطبي سوال شد که چرا تيم او نيمه دوم در مقايسه با نيم اول بازي بهتري به نمايش گذاشت. او جواب داد:« ما چهار تعويض در تيممان داشتيم و در اين مواقع زمان ميبرد که شرايط بازي عادي شود. از طرفي با کرهشمالي بايد با صبر و حوصله بازي کرد. بازيکنان ما با همين صبر و حوصله جلو رفتند و با فرار و يارگيري و با استفاده از فضاهاي خالي، توانستند بازي را به دست بگيرند و نسبت به نيمه اول بهتر بازي کنند. اين را هم نبايد ناديده گرفت که تيمي که ميخواهد ببرد، هميشه استرس دارد. به ويژه اينکه بازيکنان ايراني احساسي هستند و اين استرس بيشتر ميشود. در نيمه اول به همين دليل خوب عمل نکرديم و هافبکهاي راست و چپ ما نتوانستند از دفاع کره عبور کنند. اما ما با تغييراتي که در نيمه دوم داديم توانستيم به هدف خود برسيم.»
قطبي گفت که از بازي تيمش راضي است؛ به خصوص از انصاريفرد:« من پيش از مسابقات گفته بودم اين گروه، گروه مرگ است و ايران براي صعود کار سختي دارد. ما بازيهاي سخت را انجام دادهايم و با دو بازي خوب توانستهايم امتيازات لازم را به دست آوريم. با اين حال من معتقدم که بازيکنان ما بهتر از اين هم ميتوانند بازي کنند و در مراحل بعد نتايج خوبي به دست بياورند. در اين بازي دو تيم با دو شيوه متفاوت روبهروي هم بازي کردند. ما حمله ميکرديم و ميخواستيم گل بزنيم، اما آنها دفاع ميکردند. حتي در نيمه اول يک گل سالم زديم که داور قبول نکرد. انصاريفر در نيمه دوم گل زد و سه امتياز بازي را گرفت.من به داشتن چنين بازيکني که خوب و بينالمللي بازي ميکند، افتخار ميکنم.»
ايران در بازي سوم بايد با امارات ديدار کند. با توجه به اين که نتيجه اين بازي تاثيري در صعود ايران ندارد، قطبي ميخواهد به تعدادي از نفرات اصلي تيمش استراحت دهد:« همه بازيها براي ما مهم است و ما بايد در هر بازي برنامه داشته باشيم. ما بايد انرژي خودمان را براي بازيهاي مرحله بعد حفظ کنيم. به همين دليل به چند بازيکن اصلي استراحت ميدهم که در آن بازيها آماده باشند.»
جواد نکونام، کاپيتان تيم ملي ايران در مصاحبه با روزنامههاي عربي عليه خبرنگاران و رسانههاي ايراني موضعگيري کرده بود. در اين باره از قطبي سوال شد:« من از اين مصاحبه اطلاعي ندارم، اما اين را ميدانم که رسانهها اين روزها به خوبي از ما حمايت ميکنند .همکاران من هم اين را ميدانند. رسانهها مثل همکاران ما هستند و در موفقيتهاي ما نقش دارند. من اين موضوع را بررسي ميکنم. تمام تلاشمان اين است که هيچ مشکلي بين تيم ملي و رسانهها به وجود نيايد. ما بايد همه تمرکزمان را روي قهرماني تيم بگذاريم.»
|
یک شنبه 26 دی 1389 12:27 AM
تشکرات از این پست