امروز تصمیم داریم روش پخت یک نوع پنکیک ساده با پنیر سفید را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی پنکیک پنیری، با ما همراه باشید. تخم مرغها را در ظرفی شکسته و نمک و پودر پیاز را به آنها اضافه میکنیم. با همزن، خوب تخم مرغها را هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
مواد لازم:
تخم مرغ: 4 عدد
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد: نصف پیمانه
پنیر سفید رنده شده: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و نمک و پودر پیاز را به آنها اضافه میکنیم. با همزن، خوب تخم مرغها را هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم. وقتی کاملا مواد با یکدیگر مخلوط شدند، پنیر سفید رنده شده را به آنها اضافه کرده و هم میزنیم.
ظرف نچسبی را انتخاب کرده و کمی کره یا روغن داخل آن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. تقریبا یک چهارم پیمانه از مایهی به دست آمده را داخل ظرف ریخته و حدود دو دقیقه به آن اجازه میدهیم تا طلایی رنگ شود. پنکیک را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز، برشته شود.
پنکیک پنیری را به تنهایی یا در کنار پنیر خامهای یا ماست پرچرب، سرو کنید.