0

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک؛ سرشار از ویتامین

 
دم‌نوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه‌شون خیلی خیلی زیاده و می‌تونیم انواع مختلف دم‌نوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک رو براتون می‌ذارم که سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین ث هستش.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: دمنوش‌ها یه دنیای جدید تو نوشیدنی‌های گرم هستن و تنوع مزه شون خیلی خیلی زیاده و میتونیم انواع مختلف دمنوش رو به راحتی خودمون تهیه کنیم و از مزه و خواصشون استفاده کنیم. در این مطلب طرز تهیه دمنوش عناب و زرشک رو براتون میذارم که سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین ث هستش و برای نوشیدن در افطار هم خیلی مناسبه، چون هضم کننده غذا و کاهش دهنده فشار خونه و خلاصه برای بعد افطار که کلی مواد قندی و به نسبت پرحجم و سنگین بهمون رسیده خیلی مناسبه.

دمنوش عناب و زرشک

مواد لازم برای تهیه دمنوش عناب

  • آب: ۲ فنجان
  • عناب: ۱۶ عدد
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری سرخالی

دمنوش عناب و زرشک

طرز تهیه دم‌نوش عناب و زرشک، مرحله‌‌به‌‌مرحله

مراحل تهیه دمنوش زرشک و عناب

۱. این دمنوش به خاطر داشتن مخلوطی از مزه‌ی ترش زرشک و شیرین عناب خیلی ملس و خوشمزه است و درست کردنش هم خیلی راحته فقط کافیه ابتدا عناب هارو برش بدیم تا راحت‌تر مزه شون رو آزاد کنن.

دمنوش عناب و زرشک

۲. حالا برای ۱۰ دقیقه داخل آب سرد بذارینشون تا خیس بخورن و به دمنوش بهتر مزه بدن.

دمنوش عناب و زرشک

۳. حالا عناب‌های خیس خورده و زرشک رو داخل قوری بریزین.

دمنوش عناب و زرشک

۴. آب جوش رو به عناب و زرشک اضافه کنین فقط بهتره آب در حال قل خوردن نباشه دمای ۸۰ تا ۹۰ درجه مناسب تره.

دمنوش عناب و زرشک

۵. حالا قوری رو روی وارمر بذارین تا فقط گرم بمونه، ولی نجوشه. بعد حدود یک ربع عناب و زرشک مزه و رنگشون رو به آب داغ میدن و دمنوش حاضره.

دمنوش عناب و زرشک

۶. حالا کافیه تا فقط دمنوش رو داخل فنجون یا استکان بریزین و نوش جون کنین.

دمنوش عناب و زرشک

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 9 خرداد 1399  1:45 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها