0

سوپهای جدید و مقوی برای افطار

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

سوپهای جدید و مقوی برای افطار

 

 

اگر قصد دارید برای افطار، غذایی مقوی و منحصر به فرد برای میهمانانتان فراهم کنید، به دستورات غذایی پیشنهادی ما توجه کنید.
 
سوپ لوبیا چیتی با مرغ :

 سوپهای جدید و مقوی برای افطار

 
این غذا شامل جوجه و لوبیا چیتی همراه با زیره سبز، پونه، سیر و فلفل است که بسیار هم لذیذ می‌باشد.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 5 الی 6 ساعت

مواد اولیه برای 2 نفر:
سینه جوجه بدون استخوان و پوست کنده شده و تقسیم شده به قطعات 2 سانتی متری : 225 گرم
لوبیا چیتی شسته و آب کشیده شده : 425 گرم
آب جوجه با مقداری نمک :  1.5 پیمانه 
پیاز خرد شده :  1.4 پیمانه 
فلفل دلمه ای سبز :  1.3 پیمانه 
ادویه چیلی : به میزان لازم
زیره سبز : 1.4 قاشق چای خوری
پونه خرد شده  : 1.4 قاشق چای خوری 
 فلفل سفید : 1.8 قاشق چای خوری
سیر خرد شده : 1 عدد
گوجه فرنگی ( اختیاری ) :  2 قاشق سوپ خوری
پیازچه خرد شده ( اختیاری ) : 2 قاشق سوپ خوری 


طرز تهیه :
قابلمه ای را روی حرارت قرار داده تا کمی گرم شود سپس جوجه را در آن ریخته، سپس حرارت را کم کرده و بعد لوبیا، آب مرغ، پیاز، فلفل دلمه ای، ادویه چیلی، زیره سبز، پونه و فلفل سفید و سیر را به آن اضافه می کنیم.
حرارت را کم می کنیم و 5 الی 6 ساعت آن را می پزیم، بعد از آن برای 5/1 ساعت با حرارت زیاد می پزیم .
اگر مایل بودید می توانید هنگام سرو غذا بر روی آن گوجه فرنگی و پیازچه بریزید.

 

 
 سوپ هویج و زنجبیل :

 سوپهای جدید و مقوی برای افطار 
 
با پیاز قرمز و زنجبیل تازه همراه با هویج وسیب زمینی سوپی بسیار خوشمزه می توان تهیه دید.
زمان آماده کردن مواد: 30 دقیقه
زمان پخت: 50 دقیقه
 
مواد اولیه برای 6 نفر :
روغن : 2 قاشق سوپ خوری 
پیاز خرد شده متوسط : 3 پیمانه
شکر : 2 قاشق سوپ خوری 
فلفل سیاه : 1.4 قاشق چای خوری 
رنجبیل تازه : 2 قاشق سوپ خوری
هویج : 8 عدد
سیب زمینی : 1 عدد 
خامه : 1 پیمان
 
طرز تهیه :
 

 

پیازها را درون روغن سرخ می کنیم.
سپس فلفل و شکر را به پیازها اضافه می کنیم و شعله را کم کرده 30 دقیقه می پزیم.
سپس زنجبیل را اضافه کرده و 20 الی 30 دقیقه بدون در می پزیم گهگاهی آن را هم می زنیم.
در آخر آن را به دو نیم می کنیم.
ضمناً هویج و سیب زمینی را پوست می کنیم و به قطعات 2 سانتی تقسیم می کنیم و در ظرفی دیگر همراه با آب مرغ می پزیم، حرارت را کم کرده و می گذاریم تا 40 دقیقه بپزد، بعد از این مرحله نیمی از پیاز را به آن اضافه می کنیم. سپس مواد را پوره می کنیم و به آن خامه و نمک و فلفل سیاه را می زنیم و بقیه پیازها را اضافه می کنیم.
 

جمعه 26 اردیبهشت 1399  11:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها