ساختمان بقعه دارای گنبدهای سنتی و ضریح منبت کاری شده است که در فهرست آثار باستانی به ثبت رسیده است. بنایی چهار ضلعی به ابعاد ۵*۵ متر است. نمای خارجی بنا در هر ضلع دارای طاقنمای تزیینی است و منتهی الیه بدنه ردیفی از مقرنس آجری است که در میان هر دو قرنیس نیم دایره هایی برای نصب کاشی به چشم می خورد. حد فاصل بدنه و گنبد بنا به وسیله چهار فیلپوش تبدیل به هشت ضلعی شده و پایه ای برای احداث گنبد به وجود آمده است. سقف داخل بنا نیم دایره و گچ کاری شده است. در داخل بنا صندوق چوبی با تزئینات ظریف و زیبا دیده می شود که در گذشته دارای کتیبه بوده و اکنون این کتیبه در گنجینه میراث فرهنگی استان مازندران، نگهداری می گردد. در این کتیبه تاریخ ساخت بنا سال ۸۵۵ هجری قمری (معادل ۱۵۰۰ پس از میلاد) و نام معمار استاد فخر الدین بن محمود ذکر شده ولی نام متوفی درج نشده است. بر اساس زیارتنامه داخل بقعه، نام متوفی آقا سید محمد ابن سید علی زری نوایی عنوان شده است.
این مکان با زیر بنای حدود ۷۰ متر در میان گورستان قدیمی و فعلی روستای چمازکتی قرار دارد.
موقعیت مکانی
آرامگاه امامزاده سید محمد زریننوایی در شهرستان قائمشهر، در ۲ کیلومتری روستای چمازکتی قائم شهر در روستای هردورود به سمت روستای کروا واقع شده است. روستای چمازکتی در گذشته جزء دهات ساری – مرکز استان مازندران- محسوب می شد ولی در تقسیمات کشوری عصر حاضر، از روستاهای دهستان نوکند کلا واقع در بخش مرکزی شهرستان قائمشهر محسوب میشود. این روستا از جنوب به روستای هَردورود و شهر قائمشهر، از شمال به روستاهای خَمیرکَنده و چَفتِ سَر، از غرب به روستاهای خِنار درویش، کِلاگَرمحله و دیو کُلا و از شرق به روستای پَرچیکُلا مرتبط است.
مسیر دسترسی
برای دسترسی به این برج آرامگاهی پس از ورود به روستا از خیابان شیرزاد (یاسین8) و طی مسافتی حدود 2 کیلومتر به سمت غرب، برج آرامگاهی امامزاده زینوا را می توان در محوطه قبرستانی مشجر مشاهده کرد.