وبسایت دونفره - معصومه رجایی: سلام. ماه رمضان مبارک باشه. طاعاتتون قبول دوستان گلم. یکی از بهترین گزینهها برای شام بعد از افطاری، انواع کوکوها هستن. البته اگه مثل ما از اوناش هستید که افطاری و شام رو یکی میکنید هم این کوکو کنار نون و پنیر و خرما میتونه یه افطاری عالی هم باشه.
مواد لازم
- سیب زمینی ۲ عدد متوسط
- اسفناج ۱ لیوان خرد شده
- تخم مرغ ۳ عدد
- پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
- سیر تازه ۲ حبه یا ۱ قاشق غذاخوری پودر سیر
- نمک و فلفل و زردچوبه
- روغن برای سرخ کردن
دستور سریع
سیب زمینیها رو پوست بکنید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و بذارید توی قابلمه با آب و مقداری نمک بپزه.
تا سیب زمینیها میپزه اسفناجها رو خرد کنید.
سیب زمینی رو پوره کنید و بذارید یکم خنک بشه.
اسفناج رو بهش اضافه کنید. تخم مرغ و پودر پیاز و سیر له شده و نمک و فلفل و زردچوبه رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
حالا روغن رو بریزید توی ماهیتابه تا داغ بشه و بعد هم از مواد کوکو بردارید و توی دستتون گرد کنید و بذارید توی روغن تا سرخ بشه.
یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه ش هم سرخ بشه.
بعد هم بذارید روی دستمال آشپزخونه تا روغن اضافیش کشیده بشه.
مواد کوکو سیب زمینی و اسفناج
میتونیم همه مواد کوکو رو باهم بریزیم توی تابه سرخ شه؟
چون این کوکو بعد از پخت یکم شل هست، اگه کامل بریزید توی ماهیتابه تا سرخ شه ممکنه توی برگردوندنش به مشکل بر بخورید. میتونید برای حل این مشکل دو قاشق آرد نخودچی به کوکو اضافه کنید. ولی اگه کوچیک کوچیک سرخ کنید اتفاقی نمیافته و کوکو به راحتی برمیگرده.
چیکار کنیم همه کوکوها هم اندازه بشن؟
من برای این کار از فلافل زن دستی استفاده میکنم. البته یکم سایزش بزرگه و همهی کوکوها به یه اندازه گرد میشن. شما میتونید از اسکوپ بستنی یا یه قاشق کنید که همه کوکوها تون یه اندازه بشه.
سرخ کردن کوکو
دیگه از چه سبزیهایی استفاده کنیم؟
به جای اسفناج میتونید از تره، پیازچه، شوید، جعفری، گشنیز استفاده کنید؛ و حتی اگه هیچکدوم از سبزیها رو هم استفاده نکنید شما نهایتا یه کوکو سیب زمینی خیلی خوشمزه دارید.