سویا یکی از مغزی ترین دانه های غذایی است که شاید طعم آن برای خیلی ها خوشایند نباشد. در این مقاله راه هایی برای خوشمزه شدن سویا به شما معرفی می کنیم
با اینكه سویا جایگزین مناسبی برای گوشت است و از لحاظ غذایی هم بسیار مفید و با ارزش است اما بیشتر خانواده ها از طعم ومزه آن خوششان نمى آید
برای خوشمزه كردن سویا به نكته هاى زیر دقت كنید
ابتدا سویا را در مفدار لازم آب گرم خیس كنید و یكی دو بار آب آن را عوض كنید .
وقتی سویا نرم شد ، آن را در صافى بریزید تا آب آن كاملا گرفته شود سپس در ظرفى پیاز رنده شده را سرخ كنید و به آن ادویه نمك و رب گو جه فرنگى را اضافه كنید ، حالا سویا را داخل آن بریزید و تفت دهید .
در این مرحله 2 قاشق غذا خورى آبغوره را نیز به مواد اضافه كنید.
اندكى صبر كرده و یك استكان آب به این مخلوط اضافه كنید.
حالا درب ظرف را بگذارید تا با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بپزد .
حالا سویاى شما مزه دار شده است . این را به ماكارونى یا خوراك مى توانید اضافه كنید.