فيلمبرداري «اينجا بدون من» پنجم بهمن تمام ميشود
گروه فرهنگي / حوزه سينما
89/10/25 - 13:24
شماره:8910250652
ادامه كار در لوكيشن كارخانه؛
فيلمبرداري «اينجا بدون من» پنجم بهمن تمام ميشود
خبرگزاري فارس: فيلمبرداري فيلم سينمايي «اينجا بدون من» (بهرام توكلي) پنجم بهمن ماه، در تهران به پايان ميرسد تا اين فيلم در جشنواره فيلم فجر حضور يابد.
«سعيد سعدي» در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس، در اين باره گفت: فيلمبرداري كار، امشب در لوكيشن خانه مادري به پايان ميرسد و از فردا گروه فيلمبرداري سكانسهاي كارخانه را شروع ميكنند.
وي افزود: پس از 4 روز كار در لوكيشن كارخانه، برخي پلانهاي باقيمانده فيلمبرداري ميشود. پيشبيني ما اين است كه فيلمبرداري روز پنجم بهمن ماه به اتمام برسد.
تهيهكننده «اينجا بدون من» به فارس گفت: تدوين همزمان توسط بهرام دهقاني پيش ميرود و «اميرحسين قاسمي» صداگذاري آن را برعهده دارد. همچنين «حامد ثابت» نيز كه پيش از اين با توكلي در فيلم «پرسه درمه» همكاري داشته است، ساخت موسيقي را انجام ميدهد.
«اينجا بدون من» اقتباسي از نمايشنامه «باغ وحش شيشهاي» نوشته تنسي ويليامز است و قصه خانوادهاي را روايت ميكند كه پاي دخترشان مشكل دارد و تمام دغدغه اين خانواده رفع مشكل اوست.
پارسا پيروزفر، صابرابر، فاطمه معتمدآريا، نگار جواهريان، احمد ساعتچيان، وحيد نفر در اين فيلم ايفاي نقش ميكنند.
عوامل اين فيلم عبارتند از: نويسنده و كارگردان: بهرام توكلي، تهيهكننده: سعيد سعدي، مدير فيلمبرداري: حميد خضوعي ابيانه، طراح چهرهپرداز: سعيد ملكان، صدابردار: حسين بشاش، طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرسايي و دستيار و برنامهريز: علي ملاقليپور، عكاس: علي باقري، منشي صحنه: پانتهآ حسيني، تدوين: بهرام دهقاني، دستيار و برنامهريز مهدي سليماني.
بهرام توكلي پيش از اين فيلمهاي «پابرهنه در بهشت» و «پرسه در مه» را كارگرداني كرده است.
انتهاي پيام/پ37
تشکرات از این پست