0

محوطه سازی حیاط خانه ویلایی

miladgholami
miladgholami
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 23

محوطه سازی حیاط خانه ویلایی

در قلب باغ های مخفی تیمی از متخصصان تشکیل شده است که اشتیاق ، استعداد و تجربه در زمینه طراحی ، مدیریت پروژه و تحویل محوطه را با یکدیگر ترکیب می کنند.

با طراحی های خلاقانه و تحویل با کیفیت ، فضاهای فضای باز ایجاد می کنیم که هم خیره کننده ، کاربردی هستند و هم متناسب با نیازهای شما.

آنچه ما را از رقابت متمایز می کند ، تمرکز بی همتای ما در درک مشتری های ما است. ما به نیازهای شما و رویکرد ارجح شما برای موفقیت پروژه شما گوش می دهیم. چه با صاحب خانه ها ، مشاوران ، معماران و چه پیمانکاران کار کنیم ، همیشه در تلاشیم تا از انتظارات همخوانی داشته باشیم.

منظره ای که به خوبی نگهداری می شود ، ارزش خانه شما را تقویت می کند! شما هر گونه گزینه ای برای نیازهای مراقبت از چمن خود دارید. محوطه سازی ویلا را انتخاب کنید! ما بیش از 14 سال تجربه داریم و می توانیم زمان و توجه خود را به چمن شما بسپاریم تا شکوفا شود. چیزی مثل چمن مانیس ، گیاهان سالم و بوته ها و گلها با دقت تمایل ندارد. خدمات نگهداری از منظر ویلا در محلی در مدفورد ، اورگان متعلق به محلی است. ما در همه نیازهای مسکونی و تجاری شما برای مراقبت از چمن تخصص داریم. ما بسیار مشتری مداری هستیم و دوست داریم مشاغل شما را داشته باشیم.

تجربه ما با این بچه ها تا حد زیادی ناامید کننده بود. اول خوب:

مانوئل مشتاق بود که به ما کمک کند. ما یک چمن بزرگ داریم و او همان روز آمد که ما خواستیم پیشنهاد بدهیم. وقتی بچه هایش این کار را به انجام رساندند ، کارگران سریع و کوشا بودند.

حالا بد:

وقتی مانوئل شغل ما را پیشنهاد كرد ، گفت كه این كار باعث می شود بچه ها 3-4 ساعت كار خود را انجام دهند و 150 تا 200 دلار هزینه دارد. وی گفت که فکر می کند بعداً آن شب برای انجام کار به خانه ما می شود. وقتی عصر از او چیزی نشنیدم جواب دادم و هیچ جوابی ندادم. او صبح روز بعد عذرخواهی کرد که زودتر به من بازنگردید. بچه های او آن روز بعد از ظهر آمدند و 3 ساعت کار کردند. در پایان کار او مبلغ 350 دلار به من پرداخت کرد. این دو برابر چیزی است که او از من نقل کرده است. او سعی کرد تا بگوید زیرا کار بزرگتر از آن چیزی بود که فکر می کرد اما پیشنهاد او بر اساس چندین نفر بود که 3-4 ساعت کار می کردند و این دقیقاً همان کاری بود که بچه های او انجام دادند اما بعد از آن من را دو برابر پیشنهاد دادند.

سپس کار در واقع انجام نشده است. بخش بزرگی از چمن ما وجود داشت که آنها تنگ شده اند و من مجبور شدم با ماشین چمن زنی خود به عقب برگردم تا کار را تمام کنم.

سرانجام ، وی در حین بحث و گفتگو با مانوئل ابراز علاقه کرد که با من در مورد مشاغل منظم تر برای املاک ما صحبت کند. من به او گفتم كه مایل هستم در مورد آن بحث كنم ، اما به او نیاز داشتم تا توضیح دهد كه چرا من پیشنهاد من را دو برابر كردم. بعد از آن او را نشنیدم.

من متنفرم از بررسی های ضعیف برای مشاغل ، اما به شفافیت نیز اعتقاد دارم. امیدوارم مانوئل شیوه های خود را برای مشتریان آینده در موقعیت ما تغییر دهد.

پنج شنبه 4 اردیبهشت 1399  12:28 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها