پایگاه خبری ورزش زنان ایران: زینب موسوی چهره شاخص یخ نوردی ایران که چندی پیش اعلام کرد دیگر به عنوان بازیکن تیم ملی در هیچ رویداد بین المللی شرکت نمیکند اکنون برنامههای جدیدی دارد.
او در تصمیمی شگفت انگیز میخواهد روی دیواره یخی در هیمالیا صعود کند و گفته است که شاید در نپال زندگی کند. موضوع دیگری که زینب موسوی به آن اشاره کرده احتمال مسابقه دادن برای کشور دیگری در آینده است گرچه او تاکید میکند هر جا که باشد فرزند ایران است.
زینب موسوی میگوید: “درست است که از تیم ملی کناره گیری کردم و تلاشهایم با وجود آن همه تلاش دیده نشد اما همچنان میخواهم مسابقه بدهم و از یح نوردی لذت ببرم. امید یک ورزشکار به این است که به او بها داده شود و بتواند در مسابقات بزرگ شرکت کند اما این فرصت از من گرفته شد.
هنوز تصمیمی نگرفتم که مسابقه دادن از از زندگی ورزشی ام حذف کنم. از مسابقه دادن انرژی میگیرم و عدم حضورمن در تیم ملی دلیل نمیشود که یخ نوردی را رها کنم. این گزینه وجود دارد که در کشورهای دیگر فعالیت داشته باشم و در قالب آن تیمها مسابقه دهم. شرایط مناسبی برایم در ایران وجود ندارد اما هنوز تصمیمی در این باره نگرفتهام.
امیدوارم مشکل ویروس کرونا زودتر رفع شود و پروازها به حالت عادی برگردد. قصد دارم به نپال سفر کنم و هیمالیا را از نزدیک ببینم. به توصیه دوستانم میخواهم از فرصت دیدن هیمالیا استفاده کنم. نمی دانم چقدر آنجا بمانم و آیا نپال میتواند من را جذب کند که همیشه آنجا زندگی کنم یا خیر.
آنجا به قلههای زیر ۶ هزار متر صعود میکنم و برنامه صعود در یخچالهای نپال را دارم. چند سفر دیگر با محور تمرین در طبیعت در برنامه دارم و میخواهم تجربیاتم در درای تولینگ و سنگ نوردی را به بالاترین حد برسانم و مسیرهای سنگین را صعود کنم.
یکی از مسیرهای سنگین درای تولینگ که در جهان ۱۰ زن توانستهاند روی آن صعود کنند را با موفقیت پشت سر گذاشتم. انرژی که یک ورزشکار از طبیعت میگیرد فوق العاده جذاب است و همین باعث میشود همیشه این راه را ادامه دهم.
از تمام مردم نازنین کشورم که با پیامهایشان برای ادامه راه بنده به من انرژی و قوت قلب میدهند سپاسگزارم و تلاش میکنم که با صعود در مناطق جدید و مسیرهای سنگین باعث افتخار دختران سرزمینم شوم.”