آموزش تصویری:
امروز برای شما روش تهیهی یک نوع کیک سرد را قرار دادهایم؛ این کیک بدون نیاز به فر تهیه شده و مراحل تهیهی آن بسیار آسان است. برای آشنایی با روش تهیهی کیک مارشمالو، با ما همراه باشید. ابتدا کره را با بیسکویت پودر شده، خوب مخلوط میکنیم. کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کرده و با مخلوط کره و پودر بیسکویت، کامل میپوشانیم.
.
مواد لازم:
کره: 100 گرم
بیسکویت ساده: 250 گرم
آب آناناس: نصف پیمانه
پودر ژله با طعم لیمو: دو بسته
شیرعسل: یک پیمانه
آناناس خرد شده: یک پیمانه
خامهی زده شده: دو پیمانه
مارشمالو برای داخل کیک: 300 گرم
مارشمالو برای تزیین کیک: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا کره را با بیسکویت پودر شده، خوب مخلوط میکنیم. کف قالب مورد نظر را کاغذ روغنی پهن کرده و با مخلوط کره و پودر بیسکویت، کامل میپوشانیم.
آب آناناس را در ظرفی ریخته و پودر ژله را به آن اضافه میکنیم. مواد را خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم.
این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا پودر ژله، کاملا در آب آناناس حل شود.
شیر عسل را به مواد قبلی اضافه کرده و هم میزنیم. (شیرعسل را میتوانید با نام «حلیب مکثف محلی» از سوپرمارکتها تهیه کنید)
مواد را خوب با یکدیگر مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند.
اکنون نوبت اضافه کردن تکههای آناناس است.
پس از این مرحله، مارشمالوها را به مواد کیک اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
مواد آماده شده را روی مخلوط بیسکویت و کره ریخته و قالب را دست کم به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، قالب را از یخچال خارج کرده و پس از جدا کردن کیک از قالب، آن را با تکههای مارشمالو تزیین میکنیم.