استفاده از غلات همواره برای سلامت و تقویت عمومی بدن توصیه شده است. افرادی که به طور منظم از غلات استفاده میکنند، مشکلات اضافه وزن کمتری نسبت به سایرین دارند و بدن افرادی که غلات را در برنامه غذایی صبحانه خود قرار میدهند از چربی و کلسترول کمتری برخوردار است . در ضمن غلات سبوسدار غنی از ویتامین و مواد معدنی بوده و دارای مقدار زیادی فیبر است.
سویق چیست؟
سویق، خوراکی تازه و عجیب و غریبی نیست. در ساده ترین بیان، سویق، آرد تفت داده شده است . اما در واقع سویق از طبخ دانه های مختلف غلات و حبوبات و حتی هسته های میوه تهیه میشود. در واقع سویق تفت داده غلات کامل( دانه و سبوس ) و حبوبات است که به روش خاصی فرآوری میگردد. سویق یک غذای هوشمند است به این معنا که چنانچه فردی گرسنه باشد او را سیر و چنانچه سیر باشد باعث هضم غذا میشود. در سویق از غلات و حبوباتی چون عدس، نخود، گندم و جو در طعم های متنوعی همانند موز، هلو، پودرکاکائو، آناناس، خرما و... تولید و با بهترین کیفیت در اختیار مصرفکننده قرار میگیرد.
خواص استفاده از سویق
سویق در بارداری و برای مادرانی که دچار فقر آهن هستند مفید و کمبود فولیک اسید بدن مادر را جبران میکند. همین طور برای کودکان در سن رشد مصرف این ماده غذایی باعث حفظ سلامتی و تقویت بدن آنها میشود. از دیگر خواص سویق کمک به استخوان سازی در کودکان بوده و برای کودکانی که وزن کمتری دارند باعث وزنگیری میشود.
سویقها به طور عمده برای تقویت بدن استفاده میشوند. برای وزنگیری جنین در سهماهه پایانی بارداری، مصرف سویق میتواند بسیار مؤثر باشد. البته میزان استفاده از سویق در آن دوران، باید کنترلشده باشد و مصرف زیاد سویق نیز میتواند باعث اضافه وزن بیش از حد جنین یا مادر او گردد.
از آنجایی که امروزه نانهای مصرفی روزانه فاقد سبوس و ارزش غذایی کافی هستند، مصرف سویق که دارای سبوس انواع گروه ویتامینهای دی و بی است، توصیه میشود زیرا نقش مؤثری در حفظ سلامتی بدن ایفا میکند و این کمبود را در بدن جبران خواهد کرد.
زنان شیرده میتوانند از انواع سویقها استفاده کنند زیرا مصرف سویق در این گروه از افراد سبب زیاد شدن شیر آنها میشود.
سویق نخود تقویت کننده کمر است و به رفع ضعف کمر و تسکین دردهای استخوان کمک میکند و به همین خاطر درمان خوبی برای دیسک کمر است.
خاصیت هر سویقی با خاصیت همان چیزی که از آن تهیه شده است تناسب دارد. مثلاً وقتی جو از گندم سردتر است، طبع سویق جو هم از سویق گندم سردتر است؛ بنابراین خوب است قبل از تهیه و خوردن سویق ، طبع و مزاج خودتان رابشناسید تا انتخاب درستی داشته باشید. در تهیه سویق ها از پنج غله جو، گندم، عدس، نخود، سنجد، و شکرقهوه ای استفاده شده است تا متناسب با ذائقه مصرف کننده باشد . این محصول برای تمامی گروههای سنی اعم از کودکان، زنان باردار، ورزشکاران، سالمندان، بزرگسالان با مواد ارگانیک و بدون مواد شیمیایی و نگهدارنده و با فرمولاسیون اختصاصی تولید و به بازار عرضه میگردد.
با توجه به شرایط این روزهای سلامت جامعه و تلاش بیش از پیش برای مراقبت و تقویت سیستم ایمنی بدن، یکی از محصولاتی که با توجه به ماهیت طبیعی و سالم خود در پی ترویج اصولی چون خوراکی ساده، سودمند و سلامت رسان برای همه گروههای سنی و هم چنین گروههای خاص مانند کودکان ، سالمندان و زنان باردار می باشد، سویق است.
سویق غلات شیرین شده با میوهی توت، سویق غلات شیرین شده با شکر قهوه ای درکنار محصولات دیگر با خواص و طعم میوه هایی چون موز، سیب، نارگیل، کاکائو، هلو، آناناس و انواع متفاوت ترکیبی وهم چنین پیشنهاد ویژهی محصول سویق مادران باردار، سویق غلهی رشد کودکان و سویق غلهی ورزشکاران دغدغهی سلامت جامعه را با تلاش خود پاسخگوست.
لازم به یادآوری است که از خرید غلات بصورت فلهای و بسته بندی نشده که دارای مجوزهای لازم از وزارت بهداشت نیستند، پرهیز نمایید.