0

طرز تهیه گوشفیل خانگی

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

طرز تهیه گوشفیل خانگی

طرز تهیه ی گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه

برای درست کردن گوش فیل حداقل از سه ساعت قبل برنامه ریزی کنید؛ چون خمیر باید برای آماده شدن، دو ساعت بماند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوش فیل شیرینی خوشمزه‌ای از خانواده زولبیا بامیه است که شربت فراوان دارد و معمولاً در سفره‌های افطار ماه رمضان دیده میشود. اما در اوقات دیگر سال هم خوردن گوشفیل میتواند دلپذیر باشد. مثلا در شهر اصفهان آن را در همه فصل‌ها همراه با دوغ سرو میکنند و حتی مغازه‌هایی هست که فقط گوش فیل و دوغ میفروشند.

طرز تهیه ی گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه

در بین شیرینی‌های ماه رمضان، گوشفیل یکی از جذابترین هاست. خمیر این شیرینی را میتوانید به شکل مربع‌های ساده برش بزنید. یا از خلاقیتتان استفاده کنید و آن را به صورت طرح‌های مختلف در بیاورید. به این ترتیب گوشفیل مجلسی خواهید داشت. برای درست کردن گوش فیل حداقل از سه ساعت قبل برنامه ریزی کنید. چون خمیر باید برای آماده شدن، دو ساعت بماند.

 

مواد لازم برای تهیه گوشفیل:
زرده‌ی تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری کاملا سر صاف
شربت بار یا عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم

 

طرز تهیه گوشفیل:

ابتدا زرده و شربت بار و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس شیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

 

یک پیمانه آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، حالا هر بار یک قاشق آرد به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، وقتی که خمیر شکل گرفت روی میز آرد بپاشید و خمیر را ورز بدهید تا زمانی زیر آن آرد بپاشید و ورز بدهید که خمیر به دستتان و میز نچسبد. مواظب باشید آرد زیادی به خورد آن ندهید، چون باعث سفت شدن گوشفیل می‌شود.

طرز تهیه ی گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه

حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم خمیر را در نایلون بگذارید و ۲ ساعت استراحت می‌دهیم.

بعد از ۲ ساعت خواهید دید که خمیر نرم و لطیفی دارید.

 

از خمیر گلوله‌ای کوچک اندازه گردو بردارید و با وردنه صاف کنید من به صورت بیضی صاف کردم. تا جایی که لازم است آن را نازک کنید وسط آن را جمع کنید و فشار بدهید و با چاقو به دو قسمت برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. گوشفیل باید در روغن داغن شناور باشد.

 

گوشفیل را برای سی چهل ثانیه در شربت ولرم قرار بدهید و در صافی بگذارید تا شربت اضافی از آن‌ها خارج شود. نحوه درست کردن شربت در مقاله‌های قبل آموزش داده شده است.

 

نکته برای تهیه گوشفیل:

روغن گوشفیل را با حرارت متوسط بگذارید داغ شود و حرارت را زیاد نکنید.

منبع: بیتوته

پنج شنبه 21 فروردین 1399  8:11 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها