0

سرمربي كره‌شمالي: ايران فقط دو موقعيت گل داشت

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

سرمربي كره‌شمالي: ايران فقط دو موقعيت گل داشت

كيم جون هان، ‌سرمربي تيم ملي كره‌شمالي بعد از شكست امروز مقابل ايران، مدعي شد كه ايران در اين بازي تنها دو موقعيت گل داشت.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايلنا به دوحه، ايران در دومين بازي خود در جام ملت‌هاي آسيا كره‌شمالي را يك بر صفر شكست داد و چند موقعيت ديگر براي گلزني داشت. با اين حال جون هان در كنفرانس خبري بعد از بازي گفت كه ايران موقعيت چنداني نداشت:« بازيكنان ما خوب بازي كردند. ما فقط يك گل خوريم كه نقشه‌هايمان را به هم ريخت. ما در آن دقايق تمركزمان را از دست داديم و نتوانستيم برنامه تاكتيكي‌مان را اجرا كنيم. اين گل تيم ما به هم ريخت. ايران موقعيت‌هاي زيادي نداشت. دو موقعيت گل داشت كه از يكي از آنها استفاده كرد و به پيروزي رسيد.»
يكي از خبرنگاران از جون هان پرسيد كه او بين دو نيمه به بازيكنانش چه گفت كه او پاسخ داد:« من به آنها گفتم كه بازي را با همان كيفيت نيمه اول ادامه دهند و فقط مراقب مهاجمان ايران باشند. از آنها خواستم كه با پاس‌هاي سريع و پشت‌سرهم به دروازه ايران نزديك شوند. اما ما در نيمه دوم خيلي زود گل خورديم و نقشه‌هايمان به هم ريخت.»
جون‌هان هنوز به صعود تيمش اميدوار است:«‌صعود ما حساس شده است. در بازي آخر و مقابل عراق شرايط براي ما خيلي حساس شده است. ولي ما بازي همه تيم‌ها را ديده‌ايم و همه چيز را بررسي كرده‌ايم. نقاط قوت و ضعف آنها را مي‌دانيم. هر طور كه شده بايد بازي بعد را ببريم و صعود كنيم.»
انتقادي كه به تيم جون‌هان گرفته شد اين بود كه آنها سنتي و غيرخلاقانه بازي مي‌كنند. جون‌هان اين ايراد را نپذيرفت:« بازيكان من با هر روشي مي‌توانند بازي كنند و مي‌توانند خلاقيت به خرج دهند. اين طور نيست كه آنها فقط ماشيني و سنتي بازي كنند.بازيكنان من با بازي منظم، در ضد حمله‌ها مي‌توانند به گل هم برسند.»

شنبه 25 دی 1389  7:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها