0

نکته هایی مهم در مورد پخت گوشت گوسفند و گوساله

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

نکته هایی مهم در مورد پخت گوشت گوسفند و گوساله

 

 

در ادامه به بعضی از موارد استفاده از گوشت قسمت های مختلف برای پخت انواع غذاها اشاره می کنیم

پرسش و پاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت

چرا با این که راسته بهترین گوشت برای کباب است، اما در خورش خوب از آب درنمی‌آید؟هر نوع گوشت و هر قسمت از آن برای نوع مشخصی از طبخ مناسب است.
 


 

گوشت گوساله

چیزی که در ایران به نام گوشت گوساله عرضه می‌شود در حقیقت گوشت گاو است بنابراین دستورهای غذایی را که در آن گوشت گوساله جوان استفاده شده است یا کنار بگذارید یا از سینه مرغ استفاده کنید. ماهیچه ران گاو و سردست برای خورش و چرخ‌کرده مناسب است.
راسته گوساله، سرشانه و بخشی که در بین قصاب‌ها به کوهان معروف است برای کباب مناسب است.
 


 

پرسش وپاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت
پرسش وپاسخ آشپزی درباره مصرف انواع گوشت
 

گوشت گوسفند

ران و سردست برای خورش مناسب است. سردست و سرشانه برای چرخ‌کرده هم خوب است. راسته را برای کباب استفاده کنید. البته به طور استثنا راسته گوسفند برای قیمه کردن و استفاده در غذاهایی مانند لوبیاپلو و خورش قیمه مناسب است.

شنبه 9 فروردین 1399  1:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها