0

مرینیتور چیست؟

 
helia0024
helia0024
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : اسفند 1398 
تعداد پست ها : 21

مرینیتور چیست؟

یکی دیگر از ابزار های مهم در پخت و آماده سازی کنتاکی دستگاه مرینیتور میباشد. برای طعم دار کردن مرغ کنتاکی از سس مخصوصی استفاده می‎شود. به عمل سس زدن بر روی مرغ کنتاکی، مرینیت کردن یا سس زدن میگویند. برای سس زدن به مرغ از دستگاه مرینیتور استفاده میشود. این دستگاه سس و مواد غذایی مورد نیاز را به صورت خودکار به مرغ کنتاکی اضافه میکند. یکی از مهمترین کارهایی که دستگاه مرینیتور برای طعم دادن و افزودن سس به مرغ کنتاکی انجام میدهد، حرکت دورانی آن است. این دستگاه با داشتن حرکت دورانی سس را به همه قسمت های مرغ به صورت کاملا یکسان پخش میکند.

راحتی در شستشو دستگاه مرینیتور

یکی از دغدغه های صاحبان کسب و کارهای رستوران، هتل، تالارهای پذیرایی و … تمیز کردن و شستشو آسان تجهیزات صنعتی آشپزخانه است. تجهیزات باید به گونه‎ باشند که به راحتی تمیز شوند. نباید روی تجهیزات لک و کثیفی ای باقی بماند. برای رعایت این موضوع سازندگان دستگاه مرینیتور از مواد اولیه ای استفاده کردند که به راحتی بتوان آن را شست و هر گونه کثیفی و باکتری را از روی دستگاه مرینیتور پاک کرد.
مرینیتور چیست؟

جنس دستگاه مرینیتور

جنس تمام بدنه دستگاه مرینیتور از استیل است. دستگاه مرینیتور به هیچ عنوان زنگ نمیزند و پس از گذشت سالها همچنان ظاهر زیبای خود را حفظ خواهد کرد. همانطور که میدانید حفظ ظاهر تجهیزات پس از گذشت سالها در ظاهر آشپزخانه صنعتی نیز تاثیر میگذارد. در صورتیکه تجهیزات زنگ بزنند ظاهر آشپزخانه هم کثیف و آلوده به نظر می‎آید. با توجه به اینکه امروزه برای بسیاری از افراد تمیزی آشپزخانه صنعتی بسیار مهم است بهتر است که تجهیزاتی را خریداری نمایید که در طی شستشو زنگ نزنند و ظاهر خود را برای سالهای طولانی حفظ کنند.

طعم دارکردن گوشت توسط دستگاه مرینیتور

یکی از مهمترین دلایل استفاده از دستگاه دستگاه مرینیتور طعم دار کردن گوشت است. رفع بوی بد گوشت کار ساده ای نیست و برای کسب و کار های فوق مهم است که بوی گوشت را از بین برده و به آن عطر و طعمی دلپذیر بیافزایند. از این رو باید بدانید این کار را دستگاه مرینیتور به بهترین نحو ممکن انجام خواهد داد.

نحوه کار دستگاه مرینیتور

ابتدا گوشت و سس و مواد افزودنی را داخل دستگاه میریزید. سپس دستگاه مرینیتور با ماساژ دادن گوشت سعی میکند تا سس و مواد افزودنی را به خورد تمام نقاط گوشت بدهد. این فرآیند تنها ده دقیقه طول میکشد. همانطور که مشاهده میکنید این زمان بسیار کمتر از روش سنتی است. با خرید دستگاه مرینیتور میتوانید در کمترین زمان ممکن تعداد بسیاری از سفارشات را پاسخگو باشید. با این روش دیگر نیازی به خواباندن طولانی گوشت در سس ندارید. در همین مدت زمان کم گوشت شما خوش طعم میشود و بوی بد گوشت از روی آن برداشته میشود.

مزایای طعم دار کردن گوشت با دستگاه مرینیتور

سرعت بالا یکی از مهمترین مزایای این دستگاه میباشد. صاحبان کسب و کارهای فوق میتوانند در کمترین زمان ممکن بو و طعم بد گوشت را از بین ببرند و سریعا غذا را برای سفارشات خود آماده نمایند.با استفاده از دستگاه مرینیتور میتوان در مصرف موادی مانند زعفران، زدچوبه و … صرفه جویی کرد. که این موضوع خود کمک بسیاری در کاهش هزینه ها دارد.مرینیتور چیست؟
طعم دار کردن بهتر گوشت


با دستگاه مرینیتور گوشت خیلی بهتر از روش‎های سنتی طعم دار میشود. چراکه سس و ادویه‎ها به میزان مساوی در همه جای گوشت پخش میشود. در نتیجه همه جای گوشت طعم و عطری برابر میگیرند. این در حالیست که در روش سنتی ممکن است برخی از جاهای گوشت طعم بیشتری بگیرد و برخی از جاها اصلا طعم نگیرد.
تهران تجهیز وارد کننده تجهیزات فست فود در سرتاسر کشور میباشد. برای خرید محصول میتوانید به کارشناسان تهران تجهیز تماس حاصل فرمایید.

مرینیتور Quality دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

 

  • تماما استیل و ضد زنگ

  • زمان متوسط مرینیت مرینیتور Quality: ده دقیقه

  • ساخت: امریکا.منبع:دستگاه مرینیتور,تهران تجهیز

چهارشنبه 6 فروردین 1399  6:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها