طرز تهیه مش ماش مرغ
در این مطلب قصد داریم دستوالعمل تهیه مش ماش را به شما عزیزان آموزش دهیم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در تهیه مش ماش ابتدا برش هاى سینه مرغ را با (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموى تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم. مش ماش مرغ را در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو میكنيم.
مواد لازم جهت برای ۵ نفر:
قارچ ۱ بسته
شیر ۱ پیمانه
آرد سفید به میزان لازم (کمی)
پوره سیب زمینی به میزان لازم
* بروکلی به میزان لازم
پاین نات (دانه میوه کاج) به میزان لازم (کمی)
* بروکلی (برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده)
طرز تهیه:
برش هاى سینه مرغ را با (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموى تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم (حداقل دو ساعت در یخچال بماند).
۱) قارچها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم.
۲) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچها را اضافه میکنیم. شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم؛ و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم.
منبع: بریونی