0

عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

عجیبترین نوروز عمرم  نوروز سال ۹۹  هست که هیچ کس برای عید دیدنی به منزلمون نیومد و مجبور شدیم خودمون را فقط با تلفن مشغول کنیم 

ارتباط مجازی جای  دید و بازدید واقعی را نمیگیره ولی باعث شده قدر صله رحم های نوروزی سالهای قبل را بیشتر بدونیم

جمعه 15 فروردین 1399  11:28 PM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon
aa2233
aa2233
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 123

به نام خدای رحمان ورحیم

آرزوی ظهور آقا امام زمان (عج) را درااین ایام وسال دارم واز خدای رئوف ومهربان می خواهم که در ظهور آقا تعجیل بفرمایند .

در اوقات بیکاری کشاورزی می کنم .

آرزوی قلبیم است که دراین سال خدا کمک کند که گناه نکنم واز وسوسه های شیطانی دورم کند .

آرزوی سلامتی رهبرعزیزمان رادارم واز خدای مهربان می خواهم که خودش حافظ جان ایشان تا ظهور آقایمان امام زمان (عج) باشد .

از خداوند مهربان می خواهم که این سال را سال نابودی دشمنان اسلام قراربدهد .

از خدای رئوف ومهربان می خواهم که مردم ایران را درمقابل مشکلات  صبر وشکیبایی عنایت فرموده وبر تهدیداد وتحریمهای دشمنان اسلام موفق و پیروزکند .انشاءالله

ازپروردگار متعال می خواهیم که  همه ما را به راه راست هدایت فرموده وبصیرت درشناخت دشمنان داخلی وخارجی را به ما عنایت فرماید .

شنبه 16 فروردین 1399  12:32 PM
تشکرات از این پست
khaliln
khaliln
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1598

بهترین کار به توصیه های بهداشتی توجه نمودن ودعا کردن برای سلامتی بشریت می باشد.

شنبه 16 فروردین 1399  1:23 PM
تشکرات از این پست
emamedavazdah
emamedavazdah
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6316

1- ماندن در خانه برای شما سخت بوده است یا برعکس......؟

سلام

موندن سخت باشه ؟

من امسال به لطف امام زمان علیه السلام هم صاحب یه دخمل کوچولو شدم و هم تونستم دو سه روز قبل از تحویل سال خونه خودم ساختش رو تموم کنم و اسباب کشی کنم . وقتی هم از کار فارغ می شدم با دخترم بازی می کردم و خنده هاش زندگی رو زیباتر کرده خدا روشکر . 

هر چند من همیشه با خونواده بودن رو ترجیهه میدم ولی موندن امسال تو خونه یه مزه ی بهتری داشت .

با اون اوصاف خونه نشینی ما تو دنیا بدون بیاد حضرت بودن بدترین خونه نشینی هاست .

اللهم عجل لولیک الفرج

دوشنبه 18 فروردین 1399  8:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2041

بهترین درسی که از امسال گرفتم صبوری بود.

سه شنبه 19 فروردین 1399  1:59 AM
تشکرات از این پست
jimsaeed
jimsaeed
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 35

امسال عید نبود چون حاج قاسم نبود 

سه شنبه 19 فروردین 1399  2:10 PM
تشکرات از این پست
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2920

عجب نوروزی شد امسال...

ولی خداییش از یه نظر هایی برای اونایی که اهل کتابخونی و مطالعه هستن فرصت خیلی خوبی بوجود اومده.از این فرصت ها به بهترین وجه بهره ببریم...

یا علی

سه شنبه 19 فروردین 1399  2:25 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza rezahossiny
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای

امیدوارم همه به رعایت مسائل بهداشتی ادامه دهند و تا نابودی کامل این‌ ویروس همکاری خودشان را قطع نکنند.

پنج شنبه 21 فروردین 1399  2:50 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza fatemehza
hamidt20
hamidt20
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 468

تلخ ترین عیدی تمام عمرم

شاید یکی از بهترین خاطرات هر فردی در عمرش مربوط به ایام نوروز باشد، از خرید و گشت و گذار در بازار شب عید گرفته تا چیدن هفت سین و خوردن آجیل و شیرینی و رفتن به خانه ی دوست و آشنا و بازی و گپ و گفت با همسالان و به جای عید دیدنی، عید ماندنی و سفره های طولانی و ...

شاید زیباترین خاطره ها عیدی گرفتن باشد، به خصوص هنگامی که اسکناس های نو، از لای قرآن، به آدم چشمک می زند.

سنت قشنگ عیدی دادن که همان انفاق اسلامیست، پیر و جوان نمی شناسد، همه دوست دارند از دست بزرگترانشان عیدی بگیرند و به دیگران عیدی بدهند.

خانواده ی ما هم مانند تمام ایرانیان مسلمان، عجیب پایبند رسم زیبای عیدی دادن و انفاق هستند، تمام ذوق ما بچه ها، گرفتن اسکناس های ریز و درشت و جمع کردن پول هایمان بود، عمه ای دارم بسیار مهربان که چند سالیست آلزایمر گرفته و در کنار پرستار و فرزندانش روزگار می گذراند، خیلی چیزها از یاد این پیرزن رفته است، اما انگار چیزهایی مانند نقشی که بر سنگ حک می شود، علی رغم وجود این بیماری بی رحم، در ذهن این بانو مانده است، ذکر های زیر لب، سوره های قرآن، خنده ی همیشه بر لب و انفاق!

سال گذشته به دیدن عمه ی مهربانم رفتیم، ما را شناخت و با روی خوش از ما استقبال کرد، یاد شیرینی های خاتون پنجره ای که هر سال درست می کرد، افتادیم، امسال از قنادی محل خریده بود، بوی روغنش توی ذوقم زد، اما سعی کردم به یاد سال های گذشته احساس کنم که دستپخت عمه است.

غرق صحبت بودیم که انگار چیزی به یاد عمه افتاده باشد، به سختی بلند شد، با نگاهمان تعقیبش کردیم که کجا می رود؟ به سراغ کیفش رفت، چند اسکناس برداشت و لای قرآن گذاشت و به ما تعارف کرد، هنوز عیدی دادن یادش بود!

برایش آرزوی سلامتی کردیم و آماده ی رفتن شدیم، هنوز از حیاط پر از گل و گیاهش به در خروج نرسیده بودیم که از پنجره صدایم کرد، از من خواست به طبقه ی بالا برگردم تا عیدیمان را بدهد، تشکر کردم و گفتم: عمه جان، عیدی دادید که...

گفت: نه، سریع بیا بالا، یادم رفت عیدی بچه ها رو بدم! مگه می ذارم بدون عیدی بری

از او اصرار و از من انکار، آخر مجبور شدم به طبقه ی بالا بروم و دوباره عیدی بگیرم!

همیشه از گرفتن عیدی خوشحال می شدم، اما آن عیدی تلخ ترین عیدی تمام عمرم بود، عمه ای که با وجود بیماری فراموشی، انفاق را هنوز به یاد داشت و از شاد کردن دیگران لذت می برد.

از بیماری عمه ناراحت بودم و نگران این که نکند سال دیگر در کنار ما نباشد، اما ته دلم خوشحال و امیدوار بودم که هنوز هم عمه این سنت زیبا را به یاد داشت، هنوز هم خیلی دیر نشده...

ای که دستت می رسد کاری بکن

پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار

یا اَیها الذینَ آمنوا اَنفِقوا مِما رَزقناکم مِن قَبلِ ان یَاتیَ یَوم لا بَیع فیه و لا خُله و لا شَفاعَهٌ

ای کسانی که ایمان آوردید، از آنچه به شما روزی کردیم انفاق کنید، پیش از آن که روزی بیاید که در ان هیچ معامله و دوستی و شفاعتی نباشد. سوره بقره، آیه 254

زینب عشقی

جمعه 22 فروردین 1399  1:31 PM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
rezahossiny
rezahossiny
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1677

بازی های خانوادگی  و درست کردن  وسایل با چیزهای باز یافتی

شنبه 23 فروردین 1399  4:15 PM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
muhamadamiin
muhamadamiin
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

بسم الله

1 ماندن در خانه رو برنامه ریزی کردیم برا خوندن کلی کتاب و تماشای فیلم هایی که وقت دیدنشو نداشتیم مثل محمد رسول الله ص

2 اگر مجبور به مراجعه بیرون منزل هستیم حتما رعایت فاصله با بقیه عزیزان رو داشته باشیم

3 کتاب کتاب کتاب

4 فقط و فقط ظهور حجتش

5 حضرت اقا برنامه سفر به مشهد مقدس شون رو کنسل کردن مام به تبعیت هیچ جا نرفتیم

6 این سوال تکراری و تکراریه

7 برنامه های صدا وسیما

8 اینکه در مقابل خیلی چیزا خیلی ضعیف تر و ناتوان تر از هرچیزی هستیم

9 اجرتون با اقا امام حسین ع

دوشنبه 25 فروردین 1399  4:50 PM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای

انشاالله با ادامه روند رعایت نکات بهداشتی و توجه به اصل در خانه بمانیم شاهد از بین رفتن این ویروس باشیم. 

سه شنبه 26 فروردین 1399  1:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وصلوات برمحمدوآلش

وتبریک سال کرونایی نه ببخشیدتبریک سال جدیدتوام باکرونا

سال که همینجوریش،سال موشه،موشم که جونده ست وهمه محصولات رومیخوره یامیجوه از98هم کرونابه دمش بسته وهمراه مااومدسال99

آغاززنده شدن طبیعت وشادی وسروروجشن فارسی زبانان برایران وکشورهای مجاورایران پارسی زبان روتبریک عرض می نمایم،سالی که گذشت پرازخاطره بودواسه من که سال خوبی بودکلیه ام روباموفقیت پیوندکردم ویک چشمم روهم عمل آب مرواریدکردم ودیابتمم روبه بهبودیه،خداروشکرمی گویم.

چهارشنبه 27 فروردین 1399  11:25 AM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
farshon
farshon
کاربر طلایی1

ازنظردیدوبازدیدهم که شرایط من قبل ازکروناهمینجوریشم حساس بوئ،بااین اوضاع حساسترم شده.

دیگه دیدوبازدیدهاتلفنی بودهرچندکه مخابرات امسال گویاخوابش برده بودوخیلی دیرخطوط روواسه تبریک عیدفعال کرد،امسال کاروکاسبی دزدان منازل کسادبودچون همه عیدتوخونه هاشون بودن وهیج دزداموالی به خودش جرات دست درازی به اموال مردم رونداشت،نه13ای داشتیم،نه14ای،نه چهارشنبه سوری ای،اماخوشبختانه ترقه بازان بمب افکن امسال خیلی دیرشروع کردن حالاامیداینکه بعدازکرونا وزارت آپ یک تعطیلی جانانه تابستونه به مردم بده تامسافرتی باارتفاع2مترفاصله ازیکدیگربریم،احتمالادیدوبازدیدهم میوفته توتابستون.

چهارشنبه 27 فروردین 1399  11:33 AM
تشکرات از این پست
nargesza fatemehza
farshon
farshon
کاربر طلایی1

بنده بلشخصه ازفایل های صوتی وتصویری جهت مطالعه کتاب ومشاهده فیلم وبررسی راسخون ومسابقات اپلیکیشنی تلفن همراه وشرکت دربرنامه خانه های نورانی فصل بهاروسریال های نوروزی که شاخص آنهاسریال جالب طنزپایتخت6بودبهره بردم.

چهارشنبه 27 فروردین 1399  11:36 AM
تشکرات از این پست
nargesza aza1393 alirezazaeri fatemehza 13321342
دسترسی سریع به انجمن ها