0

عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

هر فردی در خانه حرفه و مهارت خاصی دارد، سعی کنید این مهارت‌ها را به هم آموزش دهید، مثلا اگر دختر خانواده به زبان انگلیسی تسلط دارد روزی نیم ساعت به پدر و مادر یا خواهر و برادر خود، زبان یاد بدهد، جملات کاربردی، اصطلاحات جذاب و … یا مادر خانواده طرز تهیه یک غذای خوشمزه را به بقیه اعضای خانواده آموزش بدهد. این کار در عین حال ساده باعث می‌شود که کلی مهارت جدید و کاربردی یاد بگیرید و سرتان حسابی گرم شود.

شنبه 9 فروردین 1399  12:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

اکثر ما می گوییم : کرونا را شکست میدهیم

کمتر افرادی می گویند :

به لطف خدا کرونا را شکست میدهیم .

این چنین شد که خدا هم واگذارمان کرد به خودمان و گفت :

اگر خودتان میتوانید پس انجام دهید.

وَلَا تَكُونُوا كَالَّذِينَ نَسُوا اللَّهَ فَأَنسَاهُمْ أَنفُسَهُمْ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ( حشر 19 )

شنبه 9 فروردین 1399  11:19 AM
تشکرات از این پست
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2041

ماندن در خانه در ایام نوروز بهترین گزینه برای قطع زنجیره کرونا است.

شنبه 9 فروردین 1399  1:59 PM
تشکرات از این پست
atababak
atababak
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 606

1- ماندن در خانه برای شما سخت بوده است یا برعکس......؟برای حفظ سلامتی جسم  وروانمان درخانه می مانیم تا اتفافی برای ما نیفتد

2- درباره مقابله و پیشگیری ویروس کرونا در ایام نوروز چه پیشنهادی دارید؟سعی میکنیم درخانه بمانیم چون خانه امنیت تراست واگه مجبور باشیم برای خرید ضروری به بیرون ازخانه ماسک ودستکش استفاده کنیم

3- تعطیلات نوروزتون و سال کرونایی را چطور می‌گذرونید؟درخانه بمانیم وبا تلفن نوروز را تبریک می گوییم ودرخونه نگاه کردن به تلویزیون وگوش دادان موسیقی وکتابخوانی و... راانجام میدهیم

4-آرزوی شما کاربر گرامی در این ایام چیست؟آروزیم سلامتی مردم عزیز ونابودی ویروس کرونا

5-اگر مسافرت  یا دید و بازدید رفتید جه فرقی با سال های قبل داشت؟

6 -چه کارها و فعالیت‌هایی را در این ایام انجام می دهید؟به کتابخوانی وکارهای خونه وبازی کردن با بچه

7 -بهترین سرگرمی‌ها و دورهمی‌های کوچک خانوادگی‌ شما چه چیزی بوده است؟بازی کردن گروهی

8- بهترین و ماندگارترین درس یا نکته ای که از ماندن در پذیرشخانه یا رفتن به مسافرت یا دید و بازدید سال کرونایی  را بیان کنید؟به ماندن در خانه و اجتناب از دید و بازدید وموجب قطع زنجیره قلطع بیماری کرونا

9 -...یا هر موضوع دیگری که مربوط به این ایام می باشد را بیان فرمایید.فقط یرای حفظ سلامتی رعایت اصول بهداشتی وماندن درخانه تاکید میشود

شنبه 9 فروردین 1399  4:29 PM
تشکرات از این پست
amvagedarya
amvagedarya
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 575

در خانه ماندن روزهای اول،فوق العاده عالی بود چون قبل از کرونا روزهای سختی را پشت سر گذاشتم و همش آرزو میکردم کاش هفته هشت روز بود تا به تمام کارهایم میرسیدم و به طور معمول همیشه سرم شلوغ بود بعد از اینکه به کارهای عقب مانده رسیدم و آنها را انجام دادم روزهای عادی شروع شد.

و شروع به مطالعه کردم. کتابهایی که سالها بود در خانه خاک میخوردند و نمیدانستم همچین مطالب جالبی داشته باشند از کتابهای علمی و درسی تا خاطرات مشاهیر و رزمندگان و ...

بعد شروع کردم تعمیرات لوازم خونه، لوازمی که به دلیل نبود وقت یه گوشه افتاده بودن و .... و سر درمی آوردم که تعمیر بشن

خلاصه فرصت خوبی بود تا بعد از این همه روزای سخت و شلوغ تجربیات جدیدی هم کسب کنیم. کلا برای من روزهای خوبی بود.

الان هم یه قفسه کتاب درست کردم و کل کارها رو با دست انجام دادم فقط مونده یه قطعه[حلقه آویز به دیوار] که متاسفانه تمام ابزار فروشی ها تعطیل اند و تا بعد از مرگ کرونا نصب میکنم.

یک شنبه 10 فروردین 1399  1:12 AM
تشکرات از این پست
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای

من و خانواده امسال در نوروز نه به مسافرت و نه دید و بازدید رفتیم چون همه باید خود را در برابر سلامتی خودشان و دیگران موظف به رعایت اصول و نکاتی که در همه جا و رسانه ها برای قطع زنجیره کرونا گوشزد میکنند بدانند. انشاالله بعد از رفع کامل این موضوع وقت برای دید و بازدید و مسافرت هست ولی اگر سلامتی نباشد دیگر چیزها نیز معنایی ندارد. پس انسان عاقل و هوشمند و باوجدان کدام  را انتخاب میکند؟ مطمینا سلامتی. و همه مردم ما هوشمند و باوجدانند و انشاالله رعایت میکنند.

یک شنبه 10 فروردین 1399  2:08 PM
تشکرات از این پست
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2920
یک شنبه 10 فروردین 1399  5:15 PM
تشکرات از این پست
mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی

متن دعای هفتم صحیفه سجادیه و ترجمه آن تقدیم می‌گردد:

یا مَنْ تُحَلُّ بِهِ عُقَدُ الْمَکارِهِ، وَ یا مَنْ یفْثَأُ بِهِ حَدُّ الشَّدَائِدِ، وَ یا مَنْ یلْتَمَسُ مِنْهُ الْمَخْرَجُ إِلَی رَوْحِ الْفَرَجِ. (۲) ذَلَّتْ لِقُدْرَتِک الصِّعَابُ، وَ تَسَبَّبَتْ بِلُطْفِک الْأَسْبَابُ، وَ جَرَی بِقُدرَتِک الْقَضَاءُ، وَ مَضَتْ عَلَی إِرَادَتِک الْأَشْیاءُ. (۳) فَهِی بِمَشِیتِک دُونَ قَوْلِک مُؤْتَمِرَةٌ، وَ بِإِرَادَتِک دُونَ نَهْیک مُنْزَجِرَةٌ. (۴) أَنْتَ الْمَدْعُوُّ لِلْمُهِمَّاتِ، وَ أَنْتَ الْمَفْزَعُ فِی الْمُلِمَّاتِ، لَا ینْدَفِعُ مِنْهَا إِلَّا مَا دَفَعْتَ، وَ لَا ینْکشِفُ مِنْهَا إِلَّا مَا کشَفْتَ (۵) وَ قَدْ نَزَلَ بی یا رَبِّ مَا قَدْ تَکأَّدَنِی ثِقْلُهُ، وَ أَلَمَّ بی‌مَا قَدْ بَهَظَنِی حَمْلُهُ. (۶) وَ بِقُدْرَتِک أَوْرَدْتَهُ عَلَی وَ بِسُلْطَانِک وَجَّهْتَهُ إِلَی. (۷) فَلَا مُصْدِرَ لِمَا أَوْرَدْتَ، وَ لَا صَارِفَ لِمَا وَجَّهْتَ، وَ لَا فَاتِحَ لِمَا أَغْلَقْتَ، وَ لَا مُغْلِقَ لِمَا فَتَحْتَ، وَ لَا مُیسِّرَ لِمَا عَسَّرْتَ، وَ لَا نَاصِرَ لِمَنْ خَذَلْتَ. (۸) فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ افْتَحْ لِی یا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِک، وَ اکسِرْ عَنِّی سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِک، وَ أَنِلْنِی حُسْنَ النَّظَرِ فِیمَا شَکوْتُ، وَ أَذِقْنِی حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِیمَا سَأَلْتُ، وَ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْک رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِیئاً، وَ اجْعَلْ لِی مِنْ عِنْدِک مَخْرَجاً وَحِیاً. (۹) وَ لَا تَشْغَلْنِی بِالاهْتِمَامِ عَنْ تَعَاهُدِ فُرُوضِک، وَ اسْتِعْمَالِ سُنَّتِک. (۱۰) فَقَدْ ضِقْتُ لِمَا نَزَلَ بی‌یا رَبِّ ذَرْعاً، وَ امْتَلَأْتُ به حمل مَا حَدَثَ عَلَی هَمّاً، وَ أَنْتَ الْقَادِرُ عَلَی کشْفِ مَا مُنِیتُ بِهِ، وَ دَفْعِ مَا وَقَعْتُ فِیهِ، فَافْعَلْ بی‌ذَلِک وَ إِنْ لَمْ أَسْتَوْجِبْهُ مِنْک، یا ذَا الْعَرْشِ الْعَظِیمِ.

یک شنبه 10 فروردین 1399  7:12 PM
تشکرات از این پست
mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی

ترجمه دعای هفتم: دعای او هنگامی‌که برایش مهمی دست می‌داد یا رنجی فرود می‌آمد.

(۱) ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می‌شکند،‌ ای که راه بیرون‌شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود، (۲) دشواری‌ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه‌چیز به اراده تو روان شود، (۳) تنها به خواست تو بی‌آنکه فرمان دهی، همه‌چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده‌ات بی‌آنکه نهی کنی از کار بایستد، (۴) در تمام دشواری‌ها تو را می‌خوانند و در بلیات و گرفتاری‌ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی، (۵) الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری‌هایی بر من حمله‌ور شده که تحملش برای من دشوار است (۶) و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده‌ای و به اقتدار خود متوجه من نموده‌ای، (۷) اله من، چیزی را که تو آورده‌ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده‌ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده‌ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده‌ای یاوری نباشد، (۸) پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری‌ها مقرر کن (۹) و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ (۱۰) چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی‌تاب‌وتوان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگی‌ام رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری‌هایم و دفع آنچه در آن درافتاده‌ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم، ای صاحب عرش عظیم.

یک شنبه 10 فروردین 1399  7:14 PM
تشکرات از این پست
tehran633
tehran633
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 30

ماندن در خانه برایم زیاد دلتنگی نمی اره اگر به خوبی استفاده کنم

یک شنبه 10 فروردین 1399  8:34 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

تحلیلی زیبا از ویروس  کرونا

کرونا در همان ابتدای ورودش حکمی داد :

دست‌های تان را بشویید. فقط با شستن دست‌هاست که خواهید ماند. نجات در شستن دست‌هاست!

و در این حکم پیامی نهفته است. پیامی نه فقط برای آدم‌ها و انسان‌های متفرد، بلکه خطاب به بشریت. زیرا دست‌های بشر آلوده است. آلوده به قتل درختان و نابودی جنگل‌ها، کشتار حیوانات و تبدیل زیست‌گاه‌های آنان به سازه‌های بتنی، نسل‌کشی جانوران، کشتن رودها و دریاها و تالاب‌ها، جنگ و خون‌ریزی و بهره‌کشی، انباشتن جهان از زباله، تاراج لبخند و مهربانی ...

پیش‌تر هم طبیعت به بشر هشدار داده بود؛ با طغیان رودها و سرکشی رودخانه‌ها و سونامی اقیانوس‌ها، با زمین لرزه‌ها و فریاد‌های زمین، با خشک‌سالی‌ها و دریغ‌ورزی‌ها...

اما بشر سوار بر سرعتی لجام گسیخته همچنان می‌تاخت... و اکنون بشر دست از جهان شسته و دست‌هایش را می‌شوید !! اکنون جهان کمی آرام گرفته است. در خبرها آمده رودخانه‌های ونیز، دوباره زلال شده و می‌توان بازی ماهیان و آبزیان را دید، دریاها آرام گرفته‌اند، آبی شده‌اند، شب‌ها می‌توان ستاره‌ها را دید و روزها چنان از دود و غبار زدوده شده‌اند که می‌توان دست بر آسمان سائید. خودروها ایستاده‌اند و کارخانه‌ها خرناسه نمی‌کشند، حتا جهان از ازدحام صداها خلاص شده است!

بشر مشغول شستن دست‌هایش هست و جهان درنگی کرده است تا نفسی تازه کند.

اما این دست ها هنوز آلوده‌اند، پاک نشده‌اند.هنوز در حسرت روزهای گذشته هستیم، دل‌مان برای آن روزها تنگ شده ، برای همان روزها که سوار بر سرعت، جهان را می‌آلودیم و به چیزی بدل می‌کردیم که اکنون شده است!

دست‌های‌مان هنوز آلوده است. باید بیشتر بشوییم، زیرا هنوز می‌توانیم بر سر تکه‌ای نان، بسته‌ای بیسکوئیت با هم بجنگیم. هنوز می‌توانیم همه‌ی ماسک‌ها و دستکش‌ها را برای خودمان بخواهیم، از دیگری سبقت بگیریم، سهم بیشتری به چنگ آوریم ...

دست‌های بشر آلوده است. هنوز آلوده است. باید بیشتر شست...

کرونا هنگامی خواهد رفت که پیام طبیعت را بشنویم و دل مان نه برای گذشته های ویران،که برای آینده تنگ شود.....

یک شنبه 10 فروردین 1399  8:58 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

اعترافات بعدازتلفات انسانی براثرویروس کرونا در حضور خداوند:

خيلي مغرور شده بوديم ، خيلي مشغول شده بوديم ، در تخريب و تصرف طبيعت خيلي بي پروا شده بوديم ، به چيزي جز منافع خود نمي انديشيديم ، ضعيف را پامال مي كرديم به صاحب قدرت و ثروت  براي ارتقاي مال و موقعيت كرنش مي كرديم ،

باور داشتيم قاعده دنيا همين است و اينگونه خواهد ماند.

آسمان را از دود و سرب و گازهاي سمي سياه كرده بوديم ،

دريا را از ماهي تهي و از زباله و نفت و فاضلاب پر كرده كرده بوديم.

بنام دين ، بنام دمكراسي ، بنام حقوق بشر مي كشتيم ، اسير مي كرديم ، غارت مي كرديم و حتي از کشتن زنها و بچه ها شرم نمي كرديم.

صبر خدا هم حدي دارد ، تحمل كائنات هم حدي دارد ،ظرفيت  زمين و آسمان هم حدي دارد.

بالاخره بايد كسي پيدا مي شد و به انسان مست و مغرور فرمان بدهد ايست. !!!؟؟؟

و اين ماموريت به يك ويروس كوچك غير قابل رويت واگذار شد تا به معناي واقعي انسان طغيانگر را سر جايش بنشاند.

و بدرستي به او بفهماند كه اي انسان :

تو خيلي ضعيفي

تو خيلي تنهايي

تو خيلي ترسويي

همه هواپيماها و قطارها را زمين گير كرد

همه تجارتخانه ها و همه بازارهاي بورس را تعطيل كرد.

درهاي استاديومها ، اماكن تفريحي ،رستورانها، كازينوها، سينماها ، پاركها را به دست خود انسان بست.

و به كره زمين گفت حالا نفس بكش ، به آسمان گفت حالا آبي شو ، به خورشيد و ماه و ستاره ها گفت حالا بچرخيد و برقصيد.

به حيوانات هم گفت حالا بدون ترس از شكار شدن بدست انسان آنگونه كه در ذات و ميل شماست زندگي كنيد.

و به انسان دستور داد در خانه بمان و به آنچه داشتي و به آنها ناسپاس بودي بيانديش شايد هنوز فرصتي براي زيستن عاشقانه پيدا كني.

یک شنبه 10 فروردین 1399  9:44 PM
تشکرات از این پست
nargesza ravabet_rasekhoon
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

سال نو مبارک

عجیب ترین  نوروز ،نوروز ۹۹ شاید باشد

که از دید و بازدید خبری نیست ومردم بیشتر در خانه ها و از راه تلفن صله رحم میکنند. دنیای مجازی جای دنیای واقعی راگرفته

دوشنبه 11 فروردین 1399  6:17 AM
تشکرات از این پست
ayeneh
ayeneh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2761

نوروز عجیب

یعنی نوروزی که عیدی دادن و دید و بازدید نباشه

نوروز عجیب یعنی شادی را کمتر دیدن و شاد نبودن 

دوشنبه 11 فروردین 1399  6:31 AM
تشکرات از این پست
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای

من آرزوی سلامتی و تندرستی برای همگان دارم و اینکه انشاالله زودتر این بیماری در دنیا و به خصوص میهن عزیزم ایران از بین برود.

دوشنبه 11 فروردین 1399  1:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها