0

عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

rasoll60
rasoll60
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2375

پاسخ به:عجیب ترین نوروز عمرم+ امتیاز ویژه

بمان در خانه
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی)
---------------------------------------
بمان در خانه و ترک سفر کن
از این رفتن بیا جانا حذر کن
به فکر جان خود باش وعزیزان
بمان در خانه نوروزت به سر کن
بگردد چرخ دوران با نگاهی 
بیا با همدلی ترک خطر  کن
بیا رحمی نما بر کادر درمان 
درون خانه ایام ات گذر کن
نباشد حال عالم همچو امروز
بیا شام سیاهت را سحر کن
کنار بچه ها اهل و عیال ات
بمان وباسلامت جان به درکن
بیا وبا حمایت صبر و طاقت
تلاشِ دشمن جان  بی ثمر کن
بیا تو با توسل بر خداوند 
گذر از این زمان ای رهگذر کن
-----------------------------------------
شاعر رسول چهارمحالی(ساقی عطشان)

تنها چیزی که می توانستم بگویم 

پنج شنبه 7 فروردین 1399  9:33 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon rezajafarizadeh nargesza aza1393
oskoui
oskoui
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2920
پنج شنبه 7 فروردین 1399  10:42 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nargesza
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

بنام خدا

نظر بیل گیتس در مورد ویروس کرونا:(بخش اول)

کووید -19 واقعا چه چیزی به ما یاد می دهد؟

من عمیقاً باور دارم که هدفی معنوی در پس هر آنچه اتفاق می‌افتد وجود دارد، چه برداشت ما از آن اتفاق خوب باشد، چه بد.

مایل هستم نظر خود در مورد آنچه ویروس کرونا با ما انجام می دهد را با شما به اشتراک بگذارم:

🔺 این ویروس به ما یادآوری می‌کند که ما همه برابر هستیم، صرف‌نظر از فرهنگ، مذهب، حرفه، وضعیت مالی یا میزان شهرت‌مان. این ویروس با همه ما به طور یکسان برخورد می‌کند، شاید ما هم باید همین کار را انجام دهیم. اگر حرف من را باور نمی‌کنید، از تام هنکس بپرسید.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که همه به هم وصل هستیم و آنچه بر یک انسان اثر می گذارد، می تواند بر دیگری نیز اثر بگذارد. به ما یادآوری می‌کند مرزهای نادرستی که تعیین کرده‌ایم، ارزش زیادی ندارند، چرا که این ویروس نیازی به پاسپورت ندارد. این ویروس با قراردادن ما در تنگنا و بحران، کسانی را به ما یادآوری می کند که همیشه تحت ظلم واقع شده‌اند.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که سلامت‌مان چه‌قدر با ارزش است و چگونه ما با خوردن غذاهای ناسالم و آب‌هایی آلوده به مواد شیمیایی، همیشه از آن غافل بوده‌ایم. اگر مراقب سلامت خود نباشیم، قطعا بیمار خواهیم شد.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که زندگی چه‌قدر کوتاه است و اینکه مهم‌ترین کار هر انسان کمک به دیگران و بخصوص افراد سالخورده و بیمار است. هدف ما خریدن دستمال توالت نیست!

🔺 به ما یادآوری می‌کند جامعه ما چ‍ه‌قدر ماده‌گرا شده و در هنگام سختی ها آنچه بدان نیاز داریم، نیازهای اولیه مانند آب و غذا و دارو است، نه تجملاتی که گاهی بدون دلیل بر آنها ارزش می گذاریم.

مطلب ادامه دارد.....

پنج شنبه 7 فروردین 1399  12:09 PM
تشکرات از این پست
m12354
m12354
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 31

سلام نوروز 99 مسافرت کنسل شد و به خاطر بیماری کرونا و اهمیت دادن به سلامت جامعه و خود و خانواده در منزل دور همی تشکیل داده و از خروج بی رویه خودداری نمودیم و با تلفن صله رحم کردیم و به کارهای عقب افتاده در منزل پرداختیم و دست به دعا جهت ظهور اقا امام زمان (عج) هستیم.

پنج شنبه 7 فروردین 1399  12:37 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

نظر بیل گیتس در مورد ویروس کرونا:

من عمیقاً باور دارم که هدفی معنوی در پس هر آنچه اتفاق می‌افتد وجود دارد، چه برداشت ما از آن اتفاق خوب باشد، چه بد.

مایل هستم نظر خود در مورد آنچه ویروس کرونا با ما انجام می دهد را با شما به اشتراک بگذارم:

🔺 به ما یادآوری می‌کند خانه و خانواده چه‌قدر اهمیت دارند و چه‌قدر ما از آنها غافل بوده‌ایم. این ویروس ما را به خانه‌هایمان برگردانده تا دوباره بتوانیم وحدت خانواده خود را مستحکم کنیم.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که کارِ اصلی ما شغلمان نیست. شغل کاری است که ما انجام می‌دهیم، نه آنچه بخاطر آن به دنیا آمده‌ایم. کارِ اصلی ما مراقبت از یکدیگر است، محافظت از یکدیگر و کمک به یکدیگر.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که نفس خود را تحت کنترل داشته‌باشیم. یادآوری می‌کند هرچه‌قدر هم که فکر می‌کنیم بزرگ هستیم، یا دیگران فکر می‌کنند بزرگ هستیم، تنها یک ویروس می تواند دنیای ما را متوقف کند.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که قدرتِ اختیار و اراده در دستان ماست. می توانیم انتخاب کنیم که همکاری کرده و به یکدیگر کمک کنیم، ببخشیم، تقسیم کنیم. یا می توانیم انتخاب کنیم خودخواه باشیم، احتکار کنیم، یا فقط از خودمان مراقبت کنیم. قطعاً در سختی‌ها است که هرشخص رنگ واقعی خود را آشکار میکند.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که می توانیم صبور باشیم، یا وحشت‌زده شویم. می توانیم درک کنیم که چنین شرایطی بارها و بارها در طول تاریخ اتفاق افتاده و این نیز خواهد گذشت، یا بترسیم و امروز را آخر دنیا بدانیم و درنتیجه بیشتر باعث ضرر شویم تا سود.

مطلب ادامه دارد......

پنج شنبه 7 فروردین 1399  12:39 PM
تشکرات از این پست
mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109

برای سلامتی جسم  و روح، ورزش کنید!

اگر چندان حوصله تفریحات آموزشی را ندارید یا بعد از انجام آن ها کمی احساس خستگی می کنید، بدون شک بهترین گزینه پیش روی شما، ورزش کردن است! شاید بپرسید که چطور می توان در خانه ورزش کرد؛ به خصوص اینکه امروزه همگی به باشگاه رفتن عادت کرده ایم؛ اما واقعیت این است که ورزش های زیادی را می توان در خانه و بدون عصبانی کردن خانواده و همسایه ها انجام داد! در این زمینه اپلیکیشن های گوناگونی وجود دارد که می توانید آن ها را روی گوشی خود نصب کنید و به بدن خود نرمشی بدهید.

پنج شنبه 7 فروردین 1399  2:07 PM
تشکرات از این پست
yas1362
yas1362
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

ماندن در خانه تجربه خوبی بود ککار های عقب افتاده انحام دادم

براب مقابله با کرونا در خانه بمانییم

کتاب  و کامپیوتر استفاده دارم

امسال دید بازدید نرفتیم

بازی با پسم در خانه

جمعه 8 فروردین 1399  2:41 AM
تشکرات از این پست
09141040231
09141040231
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 521

نوروزی که خدا سلامت کند کارت خالی ما دست دوستمون بود و در مسیر جاده قم به تهران بود و پولی در بساط نداشت و از دکه تلفن با من تماس گرفت که فلانی در مسیر ماندم و فریادرسی نیست. به کارت پول واریز کن ماندم. من هم که خود بیکار بودم و پولی در بساط نداشتم و تازه اینترنتم وصل شده بود بهش گفتم با دفتر مرجع تقلید مکارم شیرازی تماس بگیر شاید سهمی از ابن السبیل (در راه مانده) به کارتت واریز کنند و مشکلت حل بشه.

جمعه 8 فروردین 1399  9:52 AM
تشکرات از این پست
javadinejad
javadinejad
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2041

با سلام.

اگرچه ماندن در خانه سخت است اما همدلی و همیاری ملی در شکست این ویروس لازم است و امید به موفقیت این سختی را آسان مینماید‌.

جمعه 8 فروردین 1399  11:42 AM
تشکرات از این پست
mahdia1397
mahdia1397
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 109

به استعدادهایتان فرصت شکوفایی بدهید!

گاهی اوقات، خانه ماندن می تواند به یک موهبت تبدیل بشود. اگر همیشه دلتان می خواست وقتی برای نوشتن داشته باشید یا شعری بسرایید، الان همان زمانی است که می توانید از آن استفاده کنید! اگر فکر می کنید صدای خوبی دارید، تمرین های آواز به راحتی در اینترنت پیدا می شوند. اگر کشیدن نقاشی شما را سر ذوق می آورد، می توانید این روزها انجامش بدهید! آشپزی کنید یا هرکاری که بتوان آن را در خانه انجام داد. اجازه بدهید، ظهور اتفاق ناگواری مانند کرونا زاویه دید تازه ای در شما طی عید ایجاد کند. این نکته را به خاطر داشته باشید که کرونا می گذرد اما زمان هیچ وقت به عقب برنمی گردد.

جمعه 8 فروردین 1399  1:06 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

نظر بیل گیتس در مورد ویروس کرونا:( قسمت آخر)

🔺 به ما یادآوری می‌کند که این شرایط میتواند یک پایان یا آغازی دوباره باشد. می تواند زمانی برای تامل و درک باشد، برای یادگرفتن از اشتباهات؛ یا میتواند آغاز چرخه‌ای باشد که آنقدر ادامه می‌یابد تا ما نهایتا آنچه که باید را یاد بگیریم.

🔺 به ما یادآوری می‌کند که کره زمین بیمار است. یادآوری می کند باید همانطور که به سرعتِ خالی شدن قفسه های دستمال توالت نگاه می‌کنیم، به میزان جنگل‌زدایی نیز نگاهی داشته باشیم.

ما بیمار هستیم، چرا که خانه‌ی ما بیمار است.

🔺به ما یادآوری می‌کند که بعد از هر سختی، همیشه آسانی‌ست. زندگی یک چرخه است، و این نیز مرحله‌ای در این چرخه ی بزرگ است. نیازی نیست بترسیم، این نیز می گذرد.

درحالیکه تعداد زیادی کرونا/ کووید -19 را یک فاجعه‌ی بزرگ به‌حساب می‌آورند، من ترجیح می دهم آن را یک اصلاح‌کننده‌ی بزرگ ببینم. چیزی که فرستاده شده تا درس‌هایی که ظاهراً فراموش کرده‌ایم را به ما یادآوری کند و این بستگی به ما دارد که آنها را یاد بگیریم یا نه!

لینک منبع اصلی 👇👇👇

https://themuslimtimes.info/2020/03/23/beautiful-message-from-bill-gates-subject-what-is-the-corona-covid-19-virus-really-teaching-us/

جمعه 8 فروردین 1399  4:29 PM
تشکرات از این پست
shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1

بنام خدا

وقتی اجبارا تو خانه هستی و کار خاصی نداری و خصوصا فرزندان و نوه ها هم نیستند فرصت برای فکر کردن یعنی وقت خالی زیاد داریم و امروز داشتم به این موضوع فکر میکردم....چقدر شانس آوردیم که بهمون گفتن بشنید توی خونه, از خونه هاتون بیرون نرید.

اگه عکس این قضیه بود واقعا چقدر وحشتناک بود. مثلا میگفتن به مدت ۳_۴ هفته مجبورید خونه هاتون را ترک کنید. اگه خونه را ترک نکنید میمیرید!

خدا را باید هزار بار شکر کنیم که توی خونه های گرم و نرم، توی رختخواب راحت، دوش آب گرم، غذای گرم و خوشمزه، لم دادن جلوی تلویزیون گرفتن کنترل و این کانال اون کانال کردن. دیگه چی از این بهتر.

اگه الان آواره ی خیابان ها و بیابان ها بودی , میخواستی چه کار کنی؟؟؟

تا حالا به این موضوع فکر کرده بودین؟

واقعا هر کسی ناشکری کنه خیلی بی انصاف.

پس قدر این آشیانه های راحت را بدونید و....

در خانه بمانید و در خانه می مانیم

به امید نابود شدن هر چه سریع تر این ویروس در سراسر دنیا و کشور

جمعه 8 فروردین 1399  4:43 PM
تشکرات از این پست
seyedhadi58
seyedhadi58
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 66

فیلم ببینیم:
اون لیست فیلم هایی بود که همیشه میخواستیم ببینیم ولی وقتشا نداشتیم ها، الان وقتشه

🎯 هدف گذاری سالیانه انجام دهیم:
یک فنجون قهوه بردار و به همراه چنتا کاغذ، بشین برای ۹۹ برنامه ریزی کن، امسال سال خودته ها

🎶 موسیقی گوش بدیم:
دیگه هممون قبول داریم که یک موزیک خوب، همه حال بد هارو ازمون دور میکنه

📖مطالعه کنیم:
دیگه وقتشه یک سر به اون قفسه خاک گرفته کتاب ها بزنیم، قراره دنیای جدیدی به روت باز بشه

🙏ریلکس کنیم
دیگه واقعا بعضی وقتا باید هیچ کاری نکنی و خستگی ذهنیتا دفع کنی

💻 آموزش آنلاین ببینیم:
به جز کلاسای دانشگاه و مدرسه، اگه به آموزش موضوع خاصی علاقه داری، یک سر به وبسایت های آموزش آنلاین بزن

🍳آشپزی کنیم:
نمک دو قاشق غذاخوری، فلفل یک قاشق غذاخوری، عشق و علاقه به میزان لازم، چه شود.

راستی شما چه پیشنهادی دارید

جمعه 8 فروردین 1399  5:10 PM
تشکرات از این پست
khoda1393
khoda1393
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 446

باسلام

در پناه قرآن و اهل بیت علیهم السلام سالی پر از برکت و معنویت برای تمامی کاربران عزیز راسخونی آرزومندم .

ماندن در خانه برای ما به مراتب آسانتر از دیدن مرگ عزیزان است

پس در خانه می مانیم تا زنجیره کرونا شکسته شود

در خانه هم میتوان با برنامه ریزی درست از اوقات فراغت به نحو احسنت استفاده کرد و من هم با کارهای هنری و مطالعه و..‌. سپری میکنم

در آخر هم ی جمله برای نشاندن گل لبخند بر لبان خوانندگان مینویسم
تجربه‌ی قرنطینه به هممون ثابت کرد که تمام اون‌ کارهایی‌ رو که به بهونه‌ی وقت نداشتن انجام نمیدادیم
وقت داشته باشیم هم انجام نمیدیم.

قبول دارین؟😉

🌷🌷🌷🌷🌷
معلم :
موضوع انشا : 
تعطیلات عید را چگونه گذراندید ؟
دانش آموز:
رختخواب را جمع کردیم 
سفره را پهن کردیم 
سفره را جمع کردیم 
رختخواب را پهن کردیم😅

جمعه 8 فروردین 1399  10:52 PM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

اس ام اس عید ما بعد از شکست کرونا , تبریک عید نوروز

پیام ما در خانه می مانیم

سلام………… عزیز

از مدت ها پیش برای رسیدن نوروز و عید دیدنی روز شماری می کردم ولی امسال با وضعیتی که پیش آمده و خطر کرونا جدی شده، برای حفظ سلامتی مشترک مان، از دید و بازدید عید محروم هستیم.

پیشاپیش سال نو را به شما و خانواده محترم تان تبریک می گویم و امیدوارم بعد از عید که اوضاع بهتر شد و خطر بیماری از بین رفت، پذیرای شما باشیم و نیز به حضورتان برسیم.

عید ما بعد از شکست کرونا

شنبه 9 فروردین 1399  12:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها