پخت برنج با مرغ به روش لبنانی
در این مطلب روش پخت یک غذای مدیترانه ای را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ با برنج به روش لبنانیها که در آسانترین شکل و کمترین زمان ممکن آماده میشود را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم:
سینه مرغ شسته و پاک شده ۳ عدد
یک عدد پیاز را به چهار قسمت برش بزنید
دارچین ۲ چوب
میخک ۴ عدد
هِل ۴ عدد
برگ بو ۲ عدد
برنج باسماتی پاک شده و شسته شده یک پیمانه
بادامِ درختی یا بادامِ هندی تست شده به مقدار دلخواه
دستورالعمل:
در یک قابلمه کوچک و تنگ مرغ را با پیاز، دارچین، هل و میخک قرار دهید. درون قابلمه به مقدار کافی آب بریزید تا تمام محتویات را بگیرد. درِ قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا مرغ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد.
بعد از پخت مرغ، هل ها، چوب دارچین و برگ بو را از قابلمه خارج میکنیم. مرغ را هم از درون قابلمه بیرون میآوریم و آب مرغ را نگه میداریم.
در قابلمهی دوم، دو پیمانه از آب مرغ به دست آمده را بجوشانید. سپس برنج را درون آب مرغ بریزید و درِ ظرف را بگذارید تا برنج با آب مرغ بپزد و بخار برنج بلند شود و برنج دم بکشد.
بعد از پخته شدن برنج، آن را در ظرف مورد نظرمون میکشیم و تکههای مرغ را روی آن میچینیم و با دانههای بادام تزئین میکنیم. این غذا داغ سرو میشود.
منبع: تابناک باتو