دیگر بهتر است دست از سر شیرینی های تکراری برای سفره عیدتان بردارید و شیرینی های جدید را امتحان کنید. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که نیازی به شکر ندارد و به جای آن از خرما در آن استفاده شده است
مواد لازم برای شیرینی نوروز رژیمی
آرد : 225 گرم
مارگارین : 125 گرم
پودر شكر رژیمی ( اسپارتام ) : 30 گرم
زرده تخممرغ : یك عدد
آب سرد : دو قاشق غذاخوری
وانیل : یك دوم قاشق چایخوری
مواد میانی شیرینی نوروزی رژیمی
خرمای هسته گرفته : 300 گرم
آب جوش : 200 میلی لیتر
پودر هل : 2 قاشق چایخوری
پودر گردو : 100 گرم
روش تهیه شیرینی نوروزی رژیمی
ابتدا آرد و پودر شكر را مخلوط كرده، داخل كاسهای گود میریزیم؛ سپس مارگارین را خرد كرده به همراه زرده تخم مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه میكنیم، تمامی مواد را با نوك انگشتان به خورد هم میدهیم و در آخر چند بار چنگ میزنیم تا خمیر یكدستی حاصل شود.
خمیر را داخل یك كیسه نایلونی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
پس از این مدت 15 دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز كار میگذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتیمتر پهن میكنیم.
با كاتر گرد كه قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را كاتر زده داخل سینی فر میچینیم و روی هر بیسكویت دایرهای را یك بار مهر میزنیم.
بیسكویتها را روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كردهایم قرار داده و میپزیم.
طرز تهیه مواد میانی برای شیرینی نوروزی رژیمی
مدت پخت این بیسكویت حدود 20 دقیقه است. كمی كه كف آن طلایی شد از فر خارج كرده و كنار میگذاریم تا سرد شود.
ابتدا خرما را كاملا ریز خرد میكنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص كرمپزی میریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن كرم را میپزیم. از كرم حاصل هر بار مابین دو بیسكویت قرار داده و آنها را به هم جفت میكنیم.
این شیرینی حدود یك هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد.