0

طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه شیرینی بهشتی، شیرینی سنتی ایران

 

 

درست کردن این شیرینی سنتی بسیار راحت و آسان بوده و برای شب عید یکی از بهترین شیرینی های نوروزی است

 شیرینی بهشتی برای نوروز

در این شیرینی قدیمی از سه عنصر اصلی شیرینی پزی استفاده شده که شامل : " آرد ، روغن ، پودر قند " هست و در واقع ساده ترین نوع شیرینی هم محسوب می شه  ، چرا ؟ برای اینکه اول خمیر اونو با روش بسیار ساده درست کرده و سپس در فر می ذاریم تا بوی خامی آرد بره و پخته بشه ، همین .
 

مواد لازم برای تهیه شیرینی بهشتی

روغن صاف 125 گرم  ( می شه از کره یا روغن جامد نیز استفاده کرد )
پودر قند 125 گرم = 1 پیمانه
آرد 250 گرم = 2 پیمانه
پودر هل : یک ق م
پودر کاکائو : 2 ق م
قالب شیرینی
 


 

مرحله اول تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,مرحله اول تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز

ابتدا روغن صاف و پودر قند رو با همزن بزنید تا پوک بشه .
 

مرحله دوم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,مرحله دوم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز

سپس مخلوط پودر هل و آرد رو اضافه کنید .
 

مرحله سوم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,مرحله سوم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز

وقتی از روغن صاف استفاده کنید خمیرتون کمی حالت پودری داره پس نیاز هست که از چرخ گوشت استفاده بشه و دو سه بار خمیر از چرخ گوشت بگذره . ولی با روغن جامد و کره این حالت پیش نمی آد و فقط خمیر باید 24 ساعت استراحت کنه تا آماده قالب زدن بشه .
 

مرحله چهارم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,مرحله چهارم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز

خمیر بدست اومده رو می تونید نصف کرده و به نصف اون پودر کاکائو بزنید .
 

مرحله پنجم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,مرحله پنجم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز

بعد خمیر رو روی کاغذ روغنی به ارتفاع یک سانت باز کرده و قالب می زنیم .
نکته : می تونید این شیرینی رو مثل شیرینی برنجی گلوله کرده و روش طرح بندازید .
 

مرحله ششم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,مرحله ششم تهیه شیرینی بهشتی برای نوروز

شیرینی رو داخل سینی ( بدون کاغذ روغنی و چرب کردن ) قرار بدین .
دمای فر 160 درجه سانتیگراد و مدت زمان  15 - 12 دقیقه می باشد .
 

شیرینی بهشتی برای نوروز
شیرینی,شیرینی بهشتی,نوروز,شیرینی خانگی برای نوروز,طرز تهیه شرینی خانگی برای نوروز,شیرینی بهشتی برای نوروز

نکته 1 : در مکروفر : دکمه کانوکشن - دما 180 درجه سانتیگراد و استفاده از سه پایه کوتاه لازم هست .
نکته 2 : بعضا روش سفیده تخم مرغ مالیده و تخم خرفه می پاشن .
نکته 3 : وقتی ته شیرینی کمی تغییر رنگ داد ( فقط یه کوچولو ) یعنی شیرینی پخته و آماده است .

شنبه 24 اسفند 1398  2:08 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها