نان نخودچی یکی از شیرینی های مخصوص عید نوروز است که به راحتی می توانید رد منزل تان درست کنید. با دستور زیر یک نان نخودچی خانگی عالی درست کنید
نان نخودچی خانگی
مواد لازم برای نان نخودچی خانگی، شیرینی مخصوص عید
پودر نرم و الک شده ی نخودچی : یک کیلو
پودر قند بسیار نرم : نیم کیلو
روغن جامد : 300 الی 400گرم
هل و وانیل : به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
طرز تهیه نان نخودچی،شیرینی مخصوص عید
ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید.
اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد.
پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت 375 درجه ی فارینهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.
نکته : می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت 7 تا 8 ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.