پاسخ به:لطیفه های کودکانه
بیمار: آقای دکتر فکر می کنم سیاه سرفه گرفته باشم. دکتر: پس لطفا اینجا سرفه نکنید. چون تازه دیوارها را رنگ کرده ایم!
ديشب اينترنتم قطع شد
رفتم يه ذره با خانواده نشستم
باهاشون آشنا شدم
به نظر آدماى خوبى ميان
رفیقم زنگ زدﻩ به نامزدش میگه دوستت دارﻡ بدوﻥ ﺍینکه دلیلشو بدﻭنم . . . . . یاﺩ ﺭابطه خودﻡ با یخچالموﻥ افتادم . درشو باﺯ میکنم بدوﻥ اینکه دلیلشو بدﻭنم
ولی الان بهترین موقع ازدواجه . . . . نه شامی. نه مراسمی. نه روبوسیای. کت و کلاهت رو برمیداری میری خونه خودت.
من یه خواستگار داشتم....... بهش گفتم فعلا میخوام درس بخونم.. رفت و دیگه نیومد اصلن به کلمه "فعلا"توجه نکرد!!!!
دو تا BMW با هم ازدواج می کنن اگه گفتی بچشون چی میشه؟
“پراید” چون ازدواج فامیلی بوده بچه اسکل از اب درمیاد
معلم تاریخ خطاب به دانش آموزی گفت: بچه تو چقدر کثیف هستی، چند روز است که حمام نرفته ای؟شاگرد گفت: آقا از وقتی که شما گفتید امیر کبیر را در حمام کشتند.
معلم به شاگرد : چرا انشایت را خوردی؟ شاگرد : خانم اجازه ، آخه شما گفتید انشایم با مزه است!
دو نفر دروغگو به هم رسیدند اولی گفت : من دیشب توی کره ی ماه شام خوردم دومی : آره ، وقتی از کره ی مریخ برمی گشتم تو را در کره ماه سر سفره دیدم
اولی : چرا اون خانم معلم توی کلاس عینک آفتابی می زند؟ دومی : چون تو کلاس استعدادهای درخشان درس می دهد!
مادر : علی بیا اسفناج بخور آهن داره علی : آخه مادر جان الان آب خوردم می ترسم زنگ بزنم
پدر : حالا که رفوزه شدی به کسی نگو تا آبروت نره پسر: چشم پدر، به همه سفارش کردم تا به کسی نگن
معلم انگلیسی : فصلهای سال را به انگلیسی بگو شاگرد: بهار، تابستان ، پاییز ، زمستان معلم: این ها که فصلهای فارسی اند. شاگرد : خوب من اون ها رو ترجمه کردم.
معلم: بگو به غیر از اکسیژن چه چیزهایی در هوا وجود دارد؟ شاگرد : آقا اجازه، کلاغ ، مگس ، پشه!!!!....