پاسخ به:یک پیشنهاد برای شکست کرونا بدهید /
نکات و توصیههای ایمنی سازمان جهان بهداشت برای افراد ساکن در شهرهای آلوده به ویروس کرونا جدید یا همان COVID-19 یا افرادی در ۱۴ روز گذشته به چنین مناطقی مراجعه کردهاند به شرح زیر است.
سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه،آبریزش از بینی و تنگی نفس از علایم شایع بیماری کرونا ویروس جدید 2019 هستند. در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.
هموطن گرامی، قبل از مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی،برای تشخیص احتمال ابتلای خود یا نزدیکان به ویروس کرونا، نرم افزار زیر را نصب و استفاده نمایید.
آدرس نصب از کافه بازار: https://cafebazaar.ir/app/co.health.covid
با رعایت بهداشت فردی دوری از اجتماعات انشالله
دستکش ضدویروس نیس خواهشا رعایت کنین با دستکش نون میگیرین از نونوا ب صورت عینک همه جا میزنید
اخه چرا
ضربه فنی کرونا با چند حرکت ساده
با سلام واحترام
رعایت موارد ارائه شده تاآخرین روزی که انشاء الله ابتلا وهمه گیری به صفر رسیده ومسئولین اعلام کنند
واقعا باید کرونارا جدی بگیریم.بعضی از مردم اصلا اهمیتی نمیدهند واین روزها به خرید وسایرکارهای مختص نزدیک عید میپردازند.
از خوردن غذاهای نیم پز ویا خام پرهیز کنیم.
من خودم وقتی از بیرون به خانه می آییم لباس هارا در آفتاب آویزان میکنم.که اگه خدایی نکرده آلوده به ویروس باشد با گرمای خورشید از بین برود.
دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید. از رها کردن دستمال کاغذی های مصرف شده در محیط خودداری کنید و به طور بهداشتی (در سطل زباله درب دار) دفع گردد.
دستگیره دربها و هر قسمتی که زیاد با دست در تماس هستند را مرتبا ضدعفونی کنید.
به کودکانمان آموزش صحیح شستن دستهارا بدهیم.به آنها تاکیید کنیم با دست نشسته به دهان وبینی وچشمها دست نزنند.