وبسایت فرارو: بافت سالاد سیب زمینی و گردو مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونهای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان میکند در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد خوشمزه آشنا شوید.
سالادها همیشه جز بهترین انتخابها برای صرف یک وعده غذایی سبک هستند خوشبختانه تنوع گستردهای از سالادها موجود است که هر ذائقه و سلیقهای را پوشش میدهد سالادها در کنار خوشمزگی و سبکی سرشار از مواد مغذی هستند.
اگر به رستورانهای بزرگ سری بزنید خواهید دید در منوی آنها سالادهای بسیاری وجود دارد که حتی گاهی اوقات از غذاهای اصلی گرانتر و متنوعتر هستند.
در کل سالاد غذا یا پیش غذایی است که از ترکیب سبزیجات مختلف همراه با چاشنیهایی مانند سرکه، سس، نمک، فلفل، آبلیمو، آبغوره و... سرو میشود. سالادها معمولاً به صورت سرد سرو میشوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، حبوبات پخته، گوشت، پنیر و... نیز به آنها اضافه شوند که در این صورت ارزش غذایی آن بیشتر میشود و میتوان به عنوان غذا نیز آن را میل کرد.
امروز قصد داریم طرز تهیه سالاد سیب زمینی و گردو را به شما عزیزان آموزش دهیم به دلیل مواد موجود در این سالاد میتوانید مثل سالاد الویه و سالاد ماکارونی از آن به عنوان وعده اصلی غذایی استفاده کنید. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونهای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان میکند در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم
- سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده ۲ پیمانه
- سینه مرغ نگینی خرد شده ۱ پیمانه
- خیارشور نگینی خرد شده ۱/۲ پیمانه
- پیازچه خرد شده ۱/۲ پیمانه
- مغز گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
- سس مایونز ۱/۲ پیمانه
- پیاز ۱ عدد
- خامه صبحانه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیموی تازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه سالاد سیب زمینی و گردو
۱. نکات مربوط به سیب زمینی
وقتی سیب زمینی را پختید باید بگذارید خنک شود بعد سس را به آن اضافه کنید، چون اگر سیب زمینی داغ باشد سس به خرد آن میرود و باعث میشود شما فکر کنید که سس کم است در نتیجه سس بیشتری اضافه کنید اضافه کردن بیش از حد سس باعث شل شدن بافت سالاد شما میشود.
۲. نکات مربوط به مرغ
برای اینکه مرغ خوش طعمتر شود به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس و هویج بپزید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوانها به همراه سبزیجات ساقهای و تعداد محدودی ادویه تهیه میشوند.
استاکها در انواع سوپ ها، انواع سسها و البته بسیاری از غذاهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذاها دارند میتوانید استاک را خودتان در منزل تهیه کنید یا اینکه به صورت آماده از سوپر مارکتها خریداری کنید.
۳. نکات مربوط به سس مایونز
در مصرف سس مایونز دقت داشته باشید سس مایونز کالری بسیار بالایی دارد و چاق کننده است بنابراین باید به میزان محدود به مصرف برسد لذا سس مایونز را حساب شده و مشخص اضافه کنید اگر طعم خامه را نمیپسندید میتوانید آن را حذف کنید، چون طعم دهنده اصلی این سالاد سس مایونز است.
همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالادی سس مایونز در مواد اولیه وجود دارد عدهای میپرسند میشود به جای آن از ماست استفاده کرد این مسئله تا حدودی سلیقهای است اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن ندارید میتوانید ماست چکیده را جایگزین کنید، اما ماست معمولاً آب میاندازد بنابراین توصیه میشود برای مهمانیها این کار را انجام ندهید.
طرز تهیه
۱. ابتدا سینه مرغ را با پیاز + هویج + کرفس + نمک + زردچوبه + استاک مرغ بپزید بعد از پخت آن را به صورت نگینی برش دهید.
۲. سیب زمینی را آب پز کنید بعد از اینکه سرد شد آن را به صورت نگینی برش دهید.
۳. خیار شور و پیازچه را هم به صورت نگینی خرد کنید.
۴. گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کنید بعد پوست آنها را جدا کنید اگر گردو را با پوست اضافه کنید ممکن است سالاد کمی تلخ شود.
۵. مرغ + سیب زمینی + خیار شور + گردو + پیازچه را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
۷. اگر تمایل داشتید مقداری از آب مرغ را به مواد اضافه کنید، اما توجه داشته باشید آب مرغ را باید خیلی کم اضافه کنید تا بافت سالاد شما شل نشود.
۸. سس مایونز + خامه + نمک + فلفل + آبلیمو را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.
۹. مواد را در ظرف مورد نظر بریزید و چند ساعتی در یخچال قرار دهید.
سالاد سیب زمینی و گردو قالبی
۱. در صورتی که میخواهید سالاد خود را به صورتی قالبی سرو کنید اول باید در نظر داشته باشید که باید سالاد کمی سفتتر از حالت معمولی باشد بنابراین مایعات سالاد مثل آب مرغ و سس و ... را کمی کمتر بریزید.
۲. در مرحله بعدی یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید به صورتی که مقداری از کیسه فریزر از قالب خارج شود تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید در واقع کیسه فریزر باید از قالب بزرگتر باشد.
۳. پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند و مواد منسجم شود سپس آن را حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
۴. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج کنید بعد قالب را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید و به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود سپس کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید در این مرحله اگر احساس کردید سس سالاد کم است میتوانید کمی سس به آن اضافه کنید و با پشت قاشق پخش کنید.