پاسخ به:لطیفه های کوتاه
به غضنفر ميگن: يه ميوه خوشمزه، آبدار و شيرين نام ببر؟ ميگه: خيار! بهش ميگن: خيار كجاش آبدار و شيرينه؟ حیف نون ميگه: با چايي شيرين بخور، نظرت عوض ميشه!
جمشید از دوستش می پرسه: تو کجا به دنیا اومدی؟ دوستش می گه تو بیمارستان. جمشید می گه: آخی! مریض بودی؟
فریدون شبها زود می خوابیده، دوستش ازش می پرسه: چرا زود می خوابی؟
فریدون میگه: دیدم من که نمی تونم صبحها زود بیدارشم، گفتم اقلا شبها زود بخوابم!
هر کاری میکردن غضنفر رو از زیر آوار زلزله بیرون بیارن نمی گذاشته، فقط هی داد میزده من کاری نکردم به خدا، فقط سیفونو کشیدم!
برای شیر فرهاد داشتن دعا میکردن میگن: انشاءالله 100 سال عمر با عزت داشته باشی.
شیر فرهاد میگه: اگر چند سالش با لیلون باشد عیبی نداره
فریدون هميشه لباس مشكی می پوشيده. دوستاش ميگن چرا هميشه مشكی می پوشی؟ ميگه: آخه من ختم روزگارم!
محکوم به اعدام: آخرین آرزوم اینه که پسرم را ببینم. دادستان: اشکال نداره، پسرت کجاست؟ محکوم: من هنوز ازدواج نکرده ام!
يه پيرزن خودشو تو آينه نگاه می کنه مي گه آينه هم آينه هاي قديم!
یه سوال فنی…به بچه ی جوجه تیغی چی میگن؟ جوجه جوجه تیغی؟ توله جوجه تیغی؟ جوجه تیغاله(گوساله،بزغاله…) !
افتخار نکن که به اندازه تار موهات رفیق داری. وقتی محتاجشون میشی می فهمی که کچلی.
مادرم به صورت پیشفرض روی حالت نگرانه .
.
. به این صورت که همیشه اول زنگ میزنه پزشک قانونی و بیمارستانها اگر نبودم زنگ میزنه به موبایلم
یه بار خواستم برم بجنورد اشتباهی بلیط بیرجند رو گرفتم وقتی از اتوبوس پیاده شدم دیدم امدم بروجرد!!!!
تابستان خود را چگونه میگذارنید؟ . . . به نام خدا کنار پریز زیر شارژر
نامگذاری بچه ها داره به سمتی میره که اگه تو اسم فامیل جلو اشیاء و میوه هم بنویسیشون درست در میاد.
یارو ازم پرسید کارت چیه گفتم تو کار فرش و تلوزیونم گفت یعنی چی گفتم روفرش می خوابم تلوزیون نگاه می کنم