در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
مجله سرآشپز: در این هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!
مواد مورد نیاز
- بادمجان: ۶۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
- سرکه سفید: ۱ پیمانه
- سرکه قرمز: ۱ پیمانه
- هویج (نگینی خردشده): ۱ پیمانه
- فلفل دلمهای سبز (نگینی خردشده): ۱ عدد
- فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
- سیر (خردشده) ک ۳ حبه
- زردچوبه: ۱ ق چ
- سیاه دانه: ۱ ق س
- نمک: سه و یک دوم ق س
- آب: ۱ پیمانه
روش پخت
۱. پوست بادمجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمهای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.
۲. هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادمجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.
۳. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
۴. مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشهای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش جان کنید.