بلینی یک نوع پنکیگ است که با استفاده از آرد و به صورتی ورقههای نازک به هم پیچ خورده در روغن تهیه میشود. از بلینی میتوان به عنوان یک پیش غذا و یا میان وعده کامل استفاده کرد. بلینی در واقع نماد اصلی جشن ماسلنیتسا یا به عبارتی نوروز مردمان اسلاو (روسیه، اوکراین، بلاروس) است و مردم برای هم بلینی خانگی درست کرده و همدیگر را مهمان میکنند.
وبسایت غذالند - بهناز: بلینی یک نوع پنکیگ است که با استفاده از آرد و به صورتی ورقه های نازک به هم پیچ خورده در روغن تهیه می شود. از بلینی می توان به عنوان یک پیش غذا و یا میان وعده کامل استفاده کرد. بلینی در واقع نماد اصلی جشن ماسلنیتسا یا به عبارتی نوروز مردمان اسلاو (روسیه، اوکراین، بلاروس) است و مردم برای هم بلینی خانگی درست کرده و همدیگر را مهمان میکنند.
برای تهیه آن باید ابتدا کرپ های نسبتا نازک را در روغن تهیه کنید. بهتر است برای این کار از ظرف نچسب استفاده کنید. مواد مورد نیاز برای تهیه بلینی شامل تخم مرغ، شیر، کره، آرد و نمک است. همانطور که مشاهده می کنید برای تهیه این دسر خوشمزه شما به مواد اولیه آنچنان زیادی احتیاج ندارید. حتی زمان تهیه آن نیز بسیار کوتاه است به طوری که در کمترین زمان می توان آن را تهیه نمود. برای این دسر احتیاج نداریم که خمیر ما پف کند به همین دلیل از بکینگ پودر استفاده نمی کنیم.
ولی اگر بخواهید خمیری پف دار داشته باشید می توانید از بکینگ پودر استفاده کنید ولی در اصل بدون پف است. خمیری که بدست می آورید باید شل باشد تا بتوانید مثل پنکیگ آن را درست کرد. این دسر جزو دسرهای نرم و لطیف است که بیشتر افراد از آن استقبال می کنند. بلینی جزو آن دسته از غذاهایی است که بسیار سالم و ساده است که از آن می توانید حتی در سفره صبحانه خود استفاده کنید. در ادامه مواد مورد نیاز برای تهیه بلینی را توضیح داده ایم شما می توانید بر اساس تعداد نفراتی که می خواهید برای آن ها بلینی را تهیه کنید به مقدار مواد اولیه اضافه کنید.
مواد لازم
- تخم مرغ : ۴ عدد
- شیر : ۱ و ۱/۲ فنجان
- آب : ۱ فنجان
- کره آب شده : ۶ قاشق غذاخوری
- نمک : ۱/۲ قاشق چایخوری
- آرد : ۲ فنجان
- روغن : به مقدار لازم برای چرب کردن تابه
مراحل پخت
۱. تمام مواد شامل شیر ، آب ، آرد ، کره ، تخم مرغ و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
۲. سپ مواد را با همزن خوب بزنید.
۳. مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
۴. سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.
۵. مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.
۶. بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
۷. کل زمان پخت بلینی 1 الی 2 دقیقه است.
۸. زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد می توانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.