0

سکوت کیمیا علیزاده شکست 

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

سکوت کیمیا علیزاده شکست 

سکوت کیمیا علیزاده شکست 

سکوت کیمیا علیزاده شکست: رنج غربت را به جان می خرم تا سر سفره دروغگویی نباشم؛ مدال‌هایم را پای حجاب اجباری و درایت خودشان گذاشتند

کیمیا علیزاده بالاخره نسبت به مهاجرتش واکنش نشان داد.

طرفداری- خبر مهاجرت کیمیا علیزاده، تنها مدال‌آور ورزش بانوان ایران شوک بزرگی را به ورزش کشور وارد کرد که واکنش های فراوانی را به دنبال داشت.

به گزارش طرفداری، کیمیا علیزاده اولین واکنش خود را پس از مهاجرتش در قالب یک پست اینستاگرامی منتشر کرد، که به شرح زیر است: 

سکوت کیمیا علیزاده شکست 

با سلام آغاز کنم، با خداحافظی یا تسلیت؟
سلام مردم مظلوم ایران، خداحافظ مردم نجیب ایران، تسلیت به شما مردم همیشه داغدار ایران.
شما مرا چقدر می‌شناسید؟ فقط آنطور که در مسابقات، در تلویزیون، یا در حضور مقامات دیده‌اید. 
اجازه دهید حالا آزادانه، هویت سانسور شده‌ام را معرفی کنم.
می‌گویند کیمیا پس از این چیزی نخواهد شد. خودم از این هم فراتر می‌روم و می‌گویم قبل از این هم چیزی نبوده‌ام: «من کیمیا علیزاده، نه تاریخسازم، نه قهرمانم، نه پرچمدار کاروان ایران»
من یکی از میلیون‌ها زن سرکوب شده در ایرانم که سال‌هاست هر طور خواستند بازی‌ام دادند. هر کجا خواستند بردند. هر چه گفتند پوشیدم. هر جمله‌ای دستور دادند تکرار کردم. هر زمان صلاح دیدند، مصادره‌ام کردند. مدال‌هایم را پای حجاب اجباری گذاشتند و به مدیریت و درایت خودشان نسبت دادند.
من برایشان مهم نبودم. هیچکداممان برایشان مهم نیستیم، ما ابزاریم. فقط آن مدال‌های فلزی اهمیت دارد تا به هر قیمتی که خودشان نرخ گذاشتند از ما بخرند و بهره‌برداری سیاسی کنند، اما همزمان برای تحقیرت، می‌گویند: فضیلت زن این نیست که پاهایش را دراز کند!
من صبح‌ها هم از خواب بیدار می‌شوم پاهایم ناخودآگاه مثل پنکه می‌چرخد و به در و دیوار می‌گیرد. آنوقت چگونه می‌توانستم مترسکی باشم که می‌خواستند از من بسازند؟ در برنامه زنده تلویزیون، سوال‌هایی پرسیدند که دقیقاً بخاطر همان سوال دعوتم کرده بودند.

سکوت کیمیا علیزاده شکست 
حالا که نیستم می‌گویند تن به ذلت داده‌ام. آقای ساعی! من آمدم تا مثل شما نباشم و در مسیری که شما پیش رفتید قدم برندارم. من در صورت تقلید بخشی از رفتارهای شما، بیش از شما می‌توانستم به ثروت و قدرت برسم. من به اینها پشت کردم. من یک انسانم و می‌خواهم بر مدار انسانیت باقی بمانم.
در ذهن‌های مردسالار و زن‌ستیزتان، همیشه فکر می‌کردید کیمیا زن است و زبان ندارد! روح آزرده من در کانال‌های آلوده اقتصادی و لابی‌های تنگ سیاسی شما نمی‌گنجد. من جز تکواندو، امنیت و زندگی شاد و سالم درخواست دیگری از دنیا ندارم. 
مردم نازنین و داغدار ایران، من نمی‌خواستم از پله‌های ترقی که بر پایه فساد و دروغ بنا شده بالا بروم.
کسی به اروپا دعوتم نکرده و در باغ سبز به رویم باز نشده. اما رنج و سختی غربت را بجان می‌خرم چون نمی‌خواستم پای سفره ریاکاری، دروغ، بی عدالتی و چاپلوسی بنشینم. این تصمیم از کسب طلای المپیک هم سخت‌تر است، اما هر کجا باشم فرزند ایران زمین باقی می‌مانم. پشت به دلگرمی شما می‌دهم و جز اعتماد شما در راه سختی که قدم گذاشته‌ام، خواسته دیگری ندارم.

شنبه 21 دی 1398  9:47 PM
تشکرات از این پست
hosinsaeidi victoryone negin9
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

پاسخ به:سکوت کیمیا علیزاده شکست 

1 -خانم علیزاده بفرمایید چرا دقیقا امروز (21 دی )سکوت شکستی؟ مردم ایران باهوش تر از مشاورین شما هستند...به اون منافقین و قلم به دستان مزدوری که برای شما شاهنامه و بیانیه نوشتند بفرمایید خودتان هستید.....متاسفم برای شما و برای مدالی که بی ارزش شد.

شنبه 21 دی 1398  9:55 PM
تشکرات از این پست
victoryone 3051282261
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

2 -خانم علیزاده از کدام رنج غربت حرف منیزنید؟

اگر شما واقعا راست میگفتید و دنبال رنج و سختی بودید لزوم نداشت تشریف ببرید در کشور بیکانه رنج ببرید...می ماندید و همراه رنج هایی مردم ایران رنج خودتان را فریاد می زدید. چطور است تا شما و امثال شما از ایران که خارج می شوید به فکر رنج و سختی مردم می افتید و زبان باز می کنید...واقعا مردم ایران هم قبول دارند شما الان در حال رنج کشیدن هستید...

شنبه 21 دی 1398  10:15 PM
تشکرات از این پست
victoryone aftabm 3051282261
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

3 - خانم علیزاده فرمودید سر سفره دروغگویی نباشم: ؟

جدا متاسفم برای شما که چقدر زود یادت رفت سر همین سفره به اصطلاح دروغ ، شما به این مدال رسدید.شما از همین سفره دروغ به بهترین جایگاه دنیا رسیدید. ایا اگر این سفره دروغ نبود .آیا اگر  شما را به هر دلیلی به المپیک نمی بردند .اگر بعد از مدال آوردن صدا و سیما از شما حرفی نمی زد....آیا کسی ترا می شناخت ....آیا اصلا شهرتی داشتید که امروز از سفره دروغ برای مردم ایران حرف می زنید. به نظرت الان سفره راستگوی جلوی شما باز شده است..پس بشین کنار  همان سفره راستی آزمایی و نوش جان کن...حیف از پول بیت المال که هزینه شما و امثال شما شد.

شنبه 21 دی 1398  10:27 PM
تشکرات از این پست
3051282261
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

4 - خانم مدال آور فرمودید (مدال‌هایم را پای حجاب اجباری و درایت خودشان گذاشتند)؟

خلاصه و لب کلام کلام همین است حجاب اجباری....ظاهرا شناگری خوبی بودید..حیف آبی وجود نداشت که در آن شنا کنید...شما چطور به خودت اجازه میدهید در مورد حجاب حرف بزنید...مگر  شما از کدام کشور  به ایران آمده اید که  به اجبار روسری به سرت زده اند و اینجا با حجابت شده ای.....ما شک نداریم پدر و مادر شما به حجاب پایبند بوده اند چون در ایران زندگی میکردند..پس اول به اصول اولیه خانواده ات توهین نکن....بفرمایید من چون با پول بیت المال صاحب این شهرت شده ام می خواستم در این اوضاع و شرایط  به شهرتم اضافه شود لذا به خودم اجازه میدهم در مورد بنیان ترین مسئله دینی  یعنی حجاب حرف بزنم....گواری وجود ت بی حجابی

شنبه 21 دی 1398  10:38 PM
تشکرات از این پست
3051282261
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

شکست سکوت بعد از .........

یک شنبه 22 دی 1398  12:33 AM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

5- خانم قهرمان ( میدانید مردم ایران چرا همیشه داغدار هستند) ؟

جوری حرف از تسلیت می زنید مثل اینکه مردم ایران منتظر تسلیت شما هستند .آیا خون  مدافعین دین در عراق و دانشجویان عزیز در سانحه هواپیما و مردم کرمان ...برای شما اهمیت ندارد. سوال از شما این است آیا روز ی که مدال افتخار را بر گردنت انداختی و مردم ایران به شما افتخار کردند.آیا آن روز هم روز همیشه داغدار بوده است.یا هر چیزی که به ذائقه شما خوش نیامد...این مردم همیشه داغدار احترام به خون هایی گذاشتند و می گذارند که شما و امثال شما در میدان های مسابقات جهانی و داخلی مقامی را کسب کنند و برای شهرت بیشتر بعد از فرار بیانیه صادر نمایید....

یک شنبه 22 دی 1398  8:31 AM
تشکرات از این پست
3051282261 ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

🔴 مصداق‌های سرکوب شدن از نگاه کیمیا علیزاده‌!

‌🔻کیمیا علیزاده در پست اینستاگرامی خود مدعی شده که یکی از میلیون‌ها زن سرکوب شده در ایران هست و به همین دلیل کشور را ترک می‌کند.‌
‌🔻احتمالا برخی مصداق‌های سرکوب شدن از نگاه وی به شرح زیر است:‌‌

🔹️دریافت جایزه مدال طلا یعنی ۳۰۰ سکه طلا به عنوان نخستین بانوی مدال‌آور ورزش کشورمان در حالی که مدال برنز گرفته بود. ‌‌
‌🔹️دریافت یک دستگاه آپارتمان از طرف استانداری‌ البرز
🔹️دریافت ۵۰ میلیون تومان پول نقد از طرف شورای شهر کرج
‌🔹️دریافت یک دستگاه خودرو ‌
‌🔹️دو بار پرچمداری کاروان ورزشی ایران در معتبرترین رویدادهای ورزشی جهان (المپیک نوجوانان جهان و بازی‌های آسیایی) ‌‌
‌🔹️پیام تشکر رئیس‌جمهور از کیمیا علیزاده
🔹️تقدیر رئیس مجلس از کیمیا علیزاده
🔹️تقدیر وزیر ارتباطات از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل آیت‌الله مکارم از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل نماینده ولی فقیه در استان البرز از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل معاونان شهردار تهران از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل شورای شهر و شهرداری کرج از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل معاون دانشجویی دانشگاه خوارزمی از کیمیا علیزاده
🔹️تقدیر شهرداری تبریز از کیمیا علیزاده
🔹️تقدیر بانک صادرات از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل فروشگاه‌های زنجیره‌ای رفاه از کیمیا علیزاده
🔹️تجلیل شهرداری و شورای شهر زنوز از کیمیا علیزاده‌

سه شنبه 24 دی 1398  8:56 AM
تشکرات از این پست
negin9 3051282261
razdarealifateme15
razdarealifateme15
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1170

چقدر هم دلت به حال این عزیزان سوخته از لباس روشن پوشیدنت پیداست لباس دیگری نداشتیبپوشی حدااقل برای حفظ ظاهر هم مشکی می پوشیدی  راست میگویند دروغگو کم حافظه میشود  اگر پدر خودت هم می مرد در غمش همین گونه بودی 

این عزیزان نمیدانم تا به خارج میروند اول حجاب از سر برمی دارند  ولی در واقع این نقابشان است که از صورت برمیدارند تا اوضاع مملکت به دست همین حاج قاسم ارام بود در مملکت بودند ولی تا اسم جنگ امد فرار را برقرار ترجیع دادند وباز دفاع از کشور به دست ارتش وسپاهی است که الان ان را میکوبید  لابد از انجا هم به ملت ما ارامش میبخشید وغافل از اینکه همین ملتهایی که به انجا فرار کرده اید جنگ 8ساله را برسر ما اوردند وبه دشمنان ما جنگ افزار وسلاح دادند

سه شنبه 24 دی 1398  4:53 PM
تشکرات از این پست
negin9 aftabm ravabet_rasekhoon
negin9
negin9
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 427

سلام بهتر بود سکوت کند . تا همگان متوجه وطن فروشی وی نشوند . گفته هر کجا باشم ایرانی هستم . ایرانی واقعی به خاطر زرق وبرق دروغین غرب شیفه نمی شود. اینها که گفته تمام عقده است . نه دلیل می توانست راهکار بدهد. و مشکلات را حل کند . این کیمیا اگر واقعاً کیمیا بود ایران می ماند و هزاران دختر ایرانی را آموزش می داد تا خیلی کیمیا داشته باشیم و مدال آور. البته باید کمی صبر کند تا منشأ دروغ را بفهمد.

سه شنبه 24 دی 1398  6:23 PM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1

انتقاد تند معاون وزیر ورزش از کیمیا علیزاده

**کیمیا علیزاده خانه و سکه های زیادی گرفت

خانم کیمیا علیزاده یک بیانیه کاملا سیاسی داده که فکر می کنیم کار خودش هم نیست و برایش نوشته اند. باعث تاسف است ورزشکاری که زندگی اش را مدیون مردم ایران است و در این نظام و در این شرایط رشد کرده و حمایت شده این طور کاری انجام بدهد. حمایت های بسیار بی نظیری از او شده که به مدال المپیک انجامیده است. با وجود آسیب های متعدد و بیماری های بسیار مسئولان مثل فرزند خودشان به او رسیدگی کردند. نهایتا او از ایران می رود و بیانیه سیاسی صادر می کند که ارزش های ما را زیر سوال ببرد. در این بیانیه هم عدم صداقت حاکم است. اگر شرایط اینقدر بد است چطور این همه توفیق به دست آورده و زندگی اش تغییر کرده است؟ من نمی خواهم درباره حمایت ها حرف بزنم اما به هر حال خانه ای گرفته و سکه هایی که دریافت کرده نشان می دهد شرایط برایش خیلی هم بد نبوده است.

**اگر شرایط کیمیا بد بوده، چطور این قدر توفیق حاصل شده؟

هر کس می تواند درباره آینده اش تصمیم بگیرد. شاید او دوست داشته مهاجرت کند اما برای اینکه کارش زودتر انجام شود، نباید صداقت را زیر پا بگذارد و به ملت خودش پشت بکند. من باز هم می گویم اگر شرایط اینقدر بد بوده چطور این همه توفیق حاصل شده است. فکر می‌کنم این حرف ها کم لطفی و بی انصافی است. چقدر خوب است که ورزشکاران ما اول پهلوانی را یاد بگیرند و بعد به قهرمانی برسند. ورزشکار ملی زمانی ورزشکار ملی است که زیر پرچم ایران و در کشور خودش باشد. جز ابراز تاسف حرف دیگری نمی توانم بزنم.

سه شنبه 24 دی 1398  7:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
maryam35444
maryam35444
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 755

با پولهای این مملکت به اینجا رسیده و نمک خورده نمکدان رو میشکنه، فکر کرده خارج کشور مدینه فاضله است چیزی جز تاسف نمیتونم بگم

سه شنبه 24 دی 1398  10:53 PM
تشکرات از این پست
aftabm ravabet_rasekhoon
3051282261
3051282261
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 247

بزودی پشیمان می شوی و راهی برای بازگشت نداری ....همان روزی که استفاده شان را از تو کردند و مثل باقی مهاجرین مثل دستمال کاغذی مچاله ات کردند.....برات متاسفم .

چهارشنبه 25 دی 1398  8:41 AM
تشکرات از این پست
aftabm
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

واکنش کاربران به کیمیا

ایران تلاش کرد تا خاک رو کیمیا کنه؛ اما کیمیا، تلاش می‌کنه ایران رو خاک کنه