0

جا چئول كو: تجربه خوبي از بازي با ايران داريم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

جا چئول كو: تجربه خوبي از بازي با ايران داريم

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، جا چئول كو زننده گل كره جنوبي به استراليا درباره بازي روز گذشته اظهار داشت: كره جنوبي و استراليا يكي از بهترين بازي هاي سنگين مرحله مقدماتي را انجام دادند. خوشحالم كه براي تيم ملي كشورم گلزني كردم. اگر مي توانستيم آن گل را حفظ كنيم، لذتش بيشتر بود اما اين اتفاق نيفتاد و در نيمه دوم گل تساوي را دريافت كرديم.
وي افزود: حالا هم چيزي را از دست نداديم و من به عنوان بازيكن كره جنوبي از نتيجه تساوي راضي هستم. اين بازي براي ما تمام شد و اكنون بايد به فكر ديدار سوم باشيم. مي خواهيم با پيروزي مقابل هند به مرحله بعدي صعود كنيم.

جا چئول كو در پاسخ به خبرنگار اعزامي فارس به دوحه در مورد رويارويي احتمالي با ايران در مرحله بعدي عنوان كرد: بازي هاي ايران را زير نظر گرفته ايم و بازي امروز اين تيم برابر كره شمالي را هم تماشا خواهيم كرد چون احتمال دارد در مرحله يك چهارم نهايي با اين تيم روبرو شويم. ايران تيم قدرتمندي است و ما تجربه خوبي از بازي كردن برابر ايران در يك سال اخير داشته ايم.
اين بازيكن در مورد اينكه شانس كدام تيم براي قهرماني بيشتر است، گفت: كره جنوبي، استراليا و حتي ايران شانس زيادي براي قهرماني دارند.
وي در مورد گلزني مقابل استراليا اظهار داشت: من يك مهاجم كامل نيستم اما با همكاري همبازي هايم به خط حمله اضافه مي شوم و براي تيمم گلزني مي كنم كه اين موضوع برايم خوشحال كننده است. بعد از بازي ما با هند و مشخص شدن وضعيت ايران بعد از بازي با امارات و كره شمالي مي توانيم در مورد آينده بيشتر حرف بزنيم.

شنبه 25 دی 1389  11:25 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها