0

فان در فارت :می خواهم تا ابد در تاتنهام بمانم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

فان در فارت :می خواهم تا ابد در تاتنهام بمانم

رافائل فان در فارت،ستاره هلندی باشگاه تاتنهام که هنوز سه سال و نیم از قراردادش با این تیم باقی است در صحبتهایی گفت:« من اینجا را دوست دارم. بازیکنان را دوست دارم . دوست دارم تا برای تیم به میدان بروم.اگر این فرصت را داشته باشم، تا پایان پرونده ورزشی ام در اینجا بمانم.»

هواداران  تاتنهام عملکرد فان در فارت را دوست دارند و آنها نیز تمایل زیادی دارند تا این ستاره 27 ساله را در رختکن تیمشان ببینند.

این ستاره در رقابتهای این فصل 11 گل به ثمر رسانده است. فان در فارت که در ماه آگوست از رئال مادرید به تاتنهام پیوست ادامه داد:« تاتنهام – یونایتد، بزرگترین و مهم ترین دیدار این فصل لیگ برتر است ولی نه فقط برای ما تاتنهامی ها، بلکه برای تمام تیمهای حاضر در لیگ برتر،چون یونایتد تیمی شکست ناپذیر است. اگر ما آنها را شکست دهیم، رقابتها برای تمام تیمهایی که برای قهرمانی مبارزه می کنند، برای قهرمانی امیدوار خواهند بود و این شامل ما هم خواهدبود. ما تیم خوبی برای قهرمانی در لیگ برتر را داریم.»

فان در فارت در ادامه صحبتهایش مقدم بکام به تاتنهام را گرامی داشت و گفت:« من در یک جلسه تمرینی با دیوید حاضر بودم. حس خیلی خوبی بود. او بازیکن بزرگی است و نماینده خوبی برای بازی ماست.»

شنبه 25 دی 1389  11:19 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها