مواد لازم برای تهیه لوبیا پلوی فلفلی
برنج : 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
پیاز بزرگ : 1عدد
رب گوجه فرنگی : 3 قاشق سوپ خوری
دانه فلفل سیاه : 2/1 قاشق سوپ خوری
هویج درشت : 2 عدد
روغن : به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی : 1قاشق سوپ خوری
لوبیا سبز : 300 گرم
طرز پخت لوبیا پلوی فلفلی
1- برنج را به مدت دو ساعت در آب خیس کنید. پیاز را خلالی خرد کنید. در تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.
2- پیازها را سرخ کنید. گوشت را هم به همراه نمک و کمی فلفل تفت دهید. هویج ها را پوست بگیرید نگینی خرد کنید و به تابه بیفزایید. حالا رب را افزوده و کمی تفت دهید. کمی آب بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت بپزد.
لوبیاها را بشویید بعد به اندازه های یک تا دو سانتی متری برش بزنید. قابلمه ای متوسط را از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید یک قاشق سوپ خوری نمک هم اضافه کنید.
3- لوبیا ها را به آب جوش اضافه کرده و حدود 10 تا 15 دقیقه بجوشانید. بعد آنها را در آبکش بریزید و روی آن آب سرد بگیرید. لوبیا سبز را به مواد گوشتی اضافه کنید و حدود سه دقیقه همراه دیگر مواد تفت دهید بعد دانه های فلفل را هم اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
4- برنج را در آب جوش بریزید نرم که شد آبکش کنید. البته بهتر است برنج را زنده تر از حالت معمول بردارید. کف قابلمه مورد نظر را کمی روغن بریزید ته دیگ مورد نظر را بچینید و برنج و مایه گوشتی را لایه لایه در قابلمه بریزید. بعد دم کنی گذاشته و به مدت 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
نکاتی در مورد طرز تهیه لوبیا پلوی فلفلی :
• دانه فلفل سیاه را از فروشگاه های بزرگ و عطاری ها خریداری کنید. نگران نباشید این فلفل ها آن قدر تندی ندارند که غذای شما را تند کنند فقط به آن عطر می دهند.
• مدت زمان آماده سازی لوبیا پلوی فلفلی 120 دقیقه می باشد.
• مدت زمان پخت لوبیا پلوی فلفلی 50 دقیقه می باشد.