فصل پاییز و زمستون جون میده برای یه برش کیک و یه فنجون چای گرم کنار کسایی که دوسشون داریم حالا چی از این بهتر که طعم و بوی سیب و دارچینم بپیچه تو خونه ... این کیک هم یکی از اون کیکای خوش عطرو بو و مناسب فصله که علاوه بر طعم محشرش خیلی آسونو راحته و اصلا نیازی به همزن هم نداره امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
برترینها: فصل پاییز و زمستون جون میده برای یه برش کیک و یه فنجون چای گرم کنار کسایی که دوسشون داریم حالا چی از این بهتر که طعم و بوی سیب و دارچینم بپیچه تو خونه ... این کیک هم یکی از اون کیکای خوش عطرو بو و مناسب فصله که علاوه بر طعم محشرش خیلی آسونو راحته و اصلا نیازی به همزن هم نداره امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
مواد لازم
- آرد سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- بیکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- شکر: ۳/۴ پیمانه شکر
- سیب قرمز خرد شده: ۱ پیمانه
- تخممرغ: ۲ عدد
- وانیل: نوک قاشق چایخوری
- روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
- ماست: ۱/۲ پیمانه
مواد لازم برای کرم دارچین:
- پودر قند: ۱/۴ پیمانه
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- کره آب شده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این کیک باید ابتدا آرد، بیکینگپودر، جوش شیرین، شکر و سیب خرد شده رو داخل یه کاسه بریزیم.
۲. حالا مواد رو با یه قاشق فقط در حد مخلوط شدن هم بزنین.
۳. بعد تخممرغ، ماست، روغن و وانیل رو داخل یه کاسه دیگه بریزین.
۴. باز فقط در حد یکنواخت شدن با یه قاشق یا همزن دستی مواد رو مخلوط کنین.
۵. حالا مخلوط تخممرغ رو به مخلوط مواد خشک و سیب اضافه کرده و باز با یه قاشق در حد مخلوط شدن هم بزنین.
۶. کف و دیوارهی یه قالب ۲۰ سانتی رو چرب کنین و بعد مایه کیک رو داخلش بریزین.
۷. حالا باید کرم دارچین رو درست کنیم. پس کره، دارچین و پودر قند رو داخل یه کاسه میریزیم.
۸. حالا خوب با یه قاشق مخلوطشون کنین.
۹. بعد کرم دارچین رو روی سطح کیک پخش کنین.
۱۰. حالا کیک رو برای مدت نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم شده بذارین تا بپزه.
۱۱. این کیک طعم و بافت خیلی عالیای داره... نوش جان