0

كيول: بازي مقابل ايران لذت‌بخش خواهد بود

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

كيول: بازي مقابل ايران لذت‌بخش خواهد بود

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه، تيم هاي ملي استراليا و كره جنوبي در دومين مسابقه از گروه دوم مسابقات جام ملت هاي 2011 آسيا برابر هم بازي كردند و با تساوي يك بر يك به كار خود پايان دادند.
هري كيول در پايان مسابقه ارتباط خوبي با خبرنگاران داشت و به راحتي پاسخ خبرنگاران ايراني را داد.
وي در مورد بازي اظهار داشت: در اين بازي هاي اتفاق هاي زيادي رخ داد و تيم ما و كره فرصت هاي زيادي را براي گلزني فراهم كردند، اما مسابقه با تساوي براي ما تمام شده و بايد در ادامه راه به بحرين و صعود از گروه مان فكر كنيم. ما با يك گل از كره جنوبي عقب بوديم، بنابراين بايد خوشحال باشيم كه بازنده اين ديدار حساس نبوديم. تماشاگران در استراليا و كره شاهد يك بازي زيبا بودند و هر دو تيم عملكرد خوبي از خود نشان دادند.
وي درباره ديدار آينده با بحرين گفت: بحرين تيم سرسختي است و تيمي است كه نمي توان توان واقعي آن را در يك مسابقه مورد ارزيابي قرار داد.

كيول درباره احتمال رويارويي استراليا با ايران در مرحله يك چهارم نهايي عنوان كرد: در اين شرايط نمي توانم به ايران فكر كنم چون بازي آينده استراليا مقابل بحرين است و براي صعود بايد نتيجه خوبي را مقابل اين تيم عربي كسب كنيم. اگر صعود كنيم و حريف ما ايران باشد راحت تر مي توانم در اين مورد حرف بزنم و اكنون دوست ندارم روي اين مورد تمركز كنم.
كيول در پاسخ به اين سوال كه شما يك بار در مرحله مقدماتي جام جهاني 1998 مقابل ايران شكست خورده و از صعود بازمانديد گفت: نتيجه آن مسابقه در ملبورن به اين دليل براي ايراني ها تاريخي شد چون ايران با آن نتيجه راهي جام جهاني شد. بازي كردن مقابل تيم هاي بزرگ آسيا را دوست دارم و با توجه به ناكامي كه در سال 98 برابر ايران داشته ايم بازي كردن دوباره برابر ايران برايم لذت بخش خواهد بود و مي خواهم اين آزمايش دوباره برايم تكرار شود.
وي گفت: بازي كردن يا نكردن با ايران بستگي به نتيجه بازي ما با بحرين دارد و هنوز چيزي در اين زمينه قطعي نشده است. من بازي هاي تاريخي زيادي را انجام داده ام و در واقع دوست دارم مقابل تيم هاي بزرگ آسيا بازي كنم.
وي افزود: من عاشق فوتبال هستم و به همين دليل در هر مسابقه از فوتبال با انگيزه و هيجان زيادي وارد ميدان مي شوم.چه زماني كه در ليورپول بازي مي كردم و چه حالا علاقه من فوتبال است و از بازي برابر ايران و هر تيم ديگري لدت مي برم.

شنبه 25 دی 1389  10:03 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها