0

نوري: تاكنون اين همه اتحاد و صميميت در يك تيم نديده بودم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

هافبک تيم ملي فوتبال ايران گفت: تا به حال اين‌چنين تيمي صميمي و متحد نديده‌ بودم.

پژمان نوري عنوان کرد: پيروزي در بازي‌هاي اول در تورنمنت‌هاي بزرگ هميشه از لحاظ روحي و رواني مهم است. بازي مقابل عراق را خوب کنترل کرديم و با پيروزي در اين ديدار روحيه خوبي براي مسابقات آينده گرفتيم. در ابتداي کار کمي استرس داشتيم اما رفته رفته بر بازي مسلط شديم.
 نوري تأکيد کرد: بازيکنان با هم صميمي‌تر و يکدل‌تر شدند و در آينده با اين روحيه‌اي که داريم مي‌توانيم مسابقات بعدي را هم ببريم و کار را در مرحله گروهي تمام کنيم.
 هافبک تيم ملي افزود: بازي مقابل عراق را برابر هر تيمي انجام دهيم با پيروزي ميدان را ترک مي‌کنيم و کره شمالي هم از اين قاعده مستثني نيست. قصد داريم با شکست کره فکرمان را از مرحله گروهي راحت کنيم.

نوري اظهار داشت: تا به حال اين‌چنين تيمي صميمي و متحد نديده‌ بودم. در بازي با عراق روي نيمکت بودم و ديدم که چطور بازيکنان نيمکت‌نشين براي موفقيت تيم دعا مي‌کردند. مهم قهرماني است و 10 سال ديگر اين‌ مسائل مطرح نيست که ايران با کدام بازيکنان قهرمان شده است.
 وي با بيان اينکه زمان کمي بين بازي‌ها وجود دارد يادآور شد: روي نقاط قوت کره شمالي برنامه‌ريزي مي‌کنيم. اين موضوع که کره‌اي‌ها چون جام جهاني رفته‌اند تجربه دارند براي ما بي‌اهميت است چون در بازي شنبه‌ هر تيمي بيشتر زحمت بکشد موفق مي‌شود.
 نوري در پايان به فارس گفت: همه سعي و تلاش ما اين است که پس از 35 سال جام را به ايران بياوريم تا خانواده داغ‌ديدگان سانحه هواپيمايي را کمي شاد کنيم و علاوه بر آن تمام مردم ايران نيز از اين قهرماني خوشحال شوند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 25 دی 1389  8:40 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها