رضايي: کار تيم ملي تمام نشده/ ديدار برابر کرهشمالي سختتر از عراق است
رضايي: کار تيم ملي تمام نشده/ ديدار برابر کرهشمالي سختتر از عراق است
مهاجم تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: برخلاف برخي نظرات اعتقاد دارم ديدار برابر کره شمالي بسيار سختتر از ديدار با عراق خواهد بود.
|
|
|
غلامرضا رضایی ضمن بیان این مطلب افزود: همه تصور می کنند که بازی بزرگ ما برابر عراق بود اما من اعتقاد دارم دومین دیدار ما برابر کره شمالی بسیار مهمتر و سختتر از دیدار اول خواهد بود. اگر ما در این بازی به پیروزی برسیم صعودمان به مرحله بعد قطعی خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: به نظر من با پیروزی برابر عراق کار تیم ملی برای صعود تمام نشده و باید برای دو بازی آینده تفکر و انگیزه بالاتری داشته باشیم. ما نباید شرایط را طوری پیش ببریم که صعودمان مسجل شده به نظر بیاید. باید تلاش کنیم در دو بازی آینده هم هر سه امتیاز را کسب کنیم و با اقتدار راهی مرحله دوم شویم.
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران با ابراز رضایت از شرایط حاکم بر اردوی این تیم گفت: خوشبختانه پیروزی برابر عراق بازیکنان تیم ملی را از نظر روحی در شرایط مطلوبی قرار داد و همه بازیکنان این انگیزه را دارند که در دو بازی دیگر هم به پیروزی برسند و باعث خوشحالی مردم شوند.
غلامرضا رضایی در پایان گفت: کادر فنی تیم ملی تمام تلاشش را به کار بسته است تا با آنالیز کره شمالی و ارائه آخرین اطلاعات این تیم زمینهای را فراهم کند که ملی پوشان با آگاهی و شناخت کامل به مصاف این تیم بروند و بهترین نتیجه را کسب کنند.
تیم ملی فوتبال کشورمان که در دیدار اول خود برابر عراق به پیروزی 2 بر یک دست پیدا کرده بود، روز شنبه ساعت 16:15 در ورزشگاه قطر اسپورت به مصاف تیم ملی فوتبال کره شمالی خواهد رفت.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
تشکرات از این پست