0

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

 
این سس گوجه خانگی و سبزیجات برای این است که بدون احتیاج به سس و یا رب گوجه‌های تجاری، خیلی راحت در خانه سس گوجه و سبزیجات مخصوص پاستا درست کنیم. این سس را علاوه بر پاستا می‌توان با نان سیر خانگی برای شام آخر هفته نیز سرو کرد.

برترین‌ها: این سس گوجه خانگی و سبزیجات برای این است که بدون احتیاج به سس و یا رب گوجه‌های تجاری، خیلی راحت در خانه سس گوجه و سبزیجات مخصوص پاستا درست کنیم. این سس را علاوه بر پاستا می‌توان با نان سیر خانگی برای شام آخر هفته نیز سرو کرد.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

برای درست کردن سس گوجه و سبزیجات خانگی کار سختی ندارید. مقداری پیاز و سیر و را در ماهیتابه تفت داده و گوجه‌های نرم و سبزی‌های معطر تازه را به آن اضافه کنید. این سس گوجه خانگی فوق‌العاده آسان برای پاستا و بسیاری از غذا‌ها عالی است. شما حتی می‌توانید به عنوان دیپ همراه با سیب زمینی برشته در فر و یا همراهی با نان سیر خانگی استفاده کنید.

چرا این سس گوجه خانگی خوب است؟

  • این سس با موادی ساده و به راحتی درست می‌شود.
  • قل دادن آرام سس، آن را خیلی غلیظ و خوش طعم می‌کند بدون اینکه افزودنی‌های معمول در سس‌های صنعتی را به آن اضافه کنید.
  • این سس را می‌توان به پاستا‌های ساده بدون گوشت اضافه کنید تا یک غذای خوشمزه داشته باشید.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

چه نوع گوجه‌ای انتخاب کنیم؟

موقع خرید گوجه به دنبال گوجه‌های کشیده و شیرین باشید. همچنین گوجه‌های نرم و بدون زدگی را انتخاب کنید. گوجه کپک زده یا زده شده موجب ایجاد بوی بد در سس می‌شود. کنسرو گوجه حاوی گوجه پوست گرفته به همراه مقداری آب است، اما استفاده از آن خیلی به صرفه نیست.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

مواد لازم

  • پیاز: ۱ عدد متوسط، پوست گرفته و چهار قاچ شده
  • ساقه کرفس: ۲ عدد، قطعه شده
  • هویج: ۲ عدد متوسط، پوست گرفته و قطعه شده
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه، ریز شده
  • گوجه: ۲۰ عدد، پخته و پوست گرفته (کمتر از ۲ کیلو)
  • جعفری: ۱ مشت تازه
  • ریحان تازه: ۱ مشت
  • نمک و فلفل: کمی برای مزه

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

طرز تهیه

۱. پیاز، هویج و کرفس را داخل غذاساز بریزید و به قطعات کوچک خرد کنید.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

۲. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید و پیاز، کرفس و هویج را تفت دهید تا زمانی که فقط نرم شوند و هیچ مایعی از آن‌ها به بیرون نریزد.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

۳. وسط سبزیجات نرم شده، یک چاله ایجاد کنید، باقیمانده روغن زیتون را اضافه کنید بعد هم سیر را داخل قابلمه بریزید. بگذارید سیر کمی قهوه‌ای شود (مراقب باشید نسوزد).

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

۴. گوجه را هم خرد کرده و به آن اضافه کرده و همراه با سبزی‌های معطر مخلوط کنید.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

۵. ادویه را اضافه کنید و محتویات را به جوش برسانید، حرارت را کاهش داده و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید آرام قل بخورد.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

۶. اگر به نظر می‌رسد خیلی غلیظ است، کمی آب داخل آن بریزید. اگر دوست دارید سس رقیق‌تر باشد می‌توانید آن را داخل غذاساز ریخته و به غلظت دلخواه‌تان پوره کنید یا اگر دوست دارید سس غلیظ باشد، این کار را انجام ندهید.

سس گوجه و سبزیجات مخصوص انواع پاستا

نکات مهم

  • اگر گوجه‌های مورد استفاده شما خیلی ترش و اسیدی هستند می‌توانید ۱/۲ قاشق چای‌خوری شکر را داخل مخلوط بریزید این کار اسیدیته آن را کاهش خواهد داد.
  • این سس گوجه و سبزیجات را می‌توان به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کرد.
  • اگر سبزی معطر تازه در دسترس دارید آن‌ها را چایگزین سبزی خشک کنید. جعفری خشک هیچ طعمی ندارد بنابراین اینجا اورگانو جایگزین شده است.
  • می‌توانید این سس را به مقدار زیاد درست کنید و در ظرفی دردار در فریزر به مدت ۴ ماه نگهداری کرد.

منبع: errenskitchen

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

جمعه 22 آذر 1398  11:05 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها