0

بيوتر: قهرماني با ايران در جام ملت‌ها رويايي است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي تيم ملي فوتبال ايران با ابراز رضايت از وضعيت ملي پوشان قبل از ديدار برابر کره شمالي از اين بازي به عنوان يکي از ديدارهاي سخت تيم ملي ياد کرد و گفت: براي من قهرماني با تيم ملي ايران در آسيا رويايي است که اميدوارم اين رويا رنگ حقيقت به خود بگيرد.

" پیت بیوتر " ضمن اشاره به وضعیت تیم ملی فوتبال کشورمان پس از پیروزی برابر عراق و در آستانه دیدار برابر کره شمالی خاطرنشان کرد: کادر فنی تیم ملی رویایی فکر نمی کند و فقط به بردن هر بازی می اندیشد. برنامه ریزی ما برای هر مسابقه جداست و روی یک بازی تمرکز می کنیم.

وی ادامه داد: تیم ملی ایران بازیکنان خوبی دارد که از توانایی بالایی برخوردارند. آنها برابر عراق فوتبال قابل قبول و زیبایی را به نمایش گذاشتند و موفق شدند در نخستین گام از جام ملت های آسیا به سه امتیاز مهم و البته روحیه بخش دست پیدا کنند. این برای بالا بردن روحیه بازیکنان بسیار مفید و موثر بود.

مربی تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به حریفان کشورمان در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا گفت: می دانیم که هر حریفی شرایط خاص خودش را دارد. ما دو بازی سخت پیش رو داریم که برایمان از اهمیت بالایی برخوردار هستند. باید تلاش کنیم که از این دو بازی امتیازات لازم برای صعود مقتدرانه را کسب کنیم.

بیوتر در مورد دیدار روز شنبه تیم ملی فوتبال کشورمان برابر کره شمالی گفت: آنها دفاع بسیار محکمی دارند که در کارهای تیمی دفاعی هم موفق عمل می کنند. بازیکنان کره شمالی منظم و ماشینی بازی می کنند و این کار را برای بازیکنان تیم ملی ایران سخت و دشوار می کند. با این حال تلاش ما این است که بتوانیم در این دیدار به پیروزی برسیم.

وی با اشاره به آنالیزی که روی حریفان ایران دارد گفت: هر چند ما روی یک بازی تمرکز می کنیم اما آینده نگری هم داریم و حریفان بعدی تیم ملی را زیر نظر داریم. ما استرالیا و کره جنوبی را هم زیر نظر داریم و بازیهایشان را پیگیری می کنیم. بازی استرالیا با کره نشان می دهد که سطح دو تیم چقدر است.

مربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد قهرمان این دوره از مسابقات گفت: تیم های بسیاری شانس قهرمانی دارند و اظهار نظر در این مورد بسیار زود است اما اگر ما با تیم ملی فوتبال ایران در این دوره از مسابقات قهرمان شویم کاملا برایمان رویایی خواهد بود.

وی از احتمال جدایی اش از تیم ملی ایران خبر داد و گفت: دو سال است از خانواده ام دور هستم. از یک تیم لیگ برتری انگلیس پیشنهاد دارم که به عنوان استعدایاب کار کنم. با وجود اینکه پیشنهاد مالی شان کم است اما باید در مورد همکاری با آنها تصمیم بگیرم.

پیت بیوتر در پایان گفت: نزدیکی و صمیمیت خاصی بین بازیکنان و کادر فنی تیم ملی ایران وجود دارد که این می تواند به موفقیت این تیم در جام ملت ها کمک کند. منصوریان ، باقری و رشیدی همکاران بسیار خوبی برای من هستند و سایر اعضای کادر فنی و پشتیبانی نیز یکدل و دوست هستند.

تیم ملی فوتبال کشورمان که در نخستین دیدار خود در جام ملت های آسیا برابر عراق به پیروزی 2 بر یک دست پیدا کرد ساعت 16:45 دقیقه روز شنبه به وقت تهران در ورزشگاه قطر اسپورت به مصاف تیم ملی کره شمالی خواهد رفت.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 25 دی 1389  8:31 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها