0

حاجيلو: اميدوارم بازيكنان سرماخورده بتوانند تيم ملي را همراهي كنند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت: 3 بازيکن سرما خورده‌اند و اميدوارم اين بازيکنان بتوانند برابر کره‌شمالي تيم را همراهي کنند.

آخرين تمرين تيم ملي با نگراني کادرفني در زمين شماره يک ورزشگاه قطر اسپورت برگزار شد چرا که غلامرضا رضايي، مسعود شجاعي و آندرانيک تيموريان به دليل سرماخوردگي در شرايط خوبي تمرين نکردند.
اصغر حاجيلو در بايان تمرين امروز به فارس گفت: تيم ملي با همه نفرات تمرين کرد و من اميدوارم که بازيکنان سرماخورده بتوانند برابر کره شمالي تيم ملي را همراهي کنند.
وي ادامه داد: سخت است که بگويم بازيکنان سرماخورده تيم ملي از جمله شجاعي يا تيموريان در ترکيب 11 نفره قطبي حضور خواهند داشت يا نه، اما آنها به لحاظ جسماني افت کرده اند.
سربرست تيم ملي درباره منتشر شدن خبري مبني بر برخورد ناظران اي اف سي با برخي خبرنگاران ايراني که وارد اتاق هاي بازيکنان شده بودند، گفت: ناظران کنفدراسيون فوتبال آسيا اين هشدار را از قبل به ما داده اند و روز گدشته به دليل ورود برخي خبرنگارها به اتاق با آنها برخورد کردند و به من گزارش دادند که آي دي کارت 4 نفر از آنها را گرفته اند. نمي دانم با چه خبرنگاراني برخورد شده، اما مطمئن هستم که آنها خبرنگاران اعزامي از سوي فدراسيون فوتبال ايران نبوده اند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 25 دی 1389  8:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها