0

لباس برای نوزاد، چند دست لازمه بخرم؟

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

لباس برای نوزاد، چند دست لازمه بخرم؟

 

در ماه‌های اولیه از بدو تولد کودک شما بسیار حساس می‌باشد و بدن او در مرز ابتلا به بیماری‌های زیادی می‌باشد.

یک سوال؟؟؟

من برای نوزاد خود چند دست لباس نیاز دارم؟

چند جواب...

- هر چی‌ بیشتر بهتر

- ۲ دست لباس سایز بزرگ بخر براش چند سال بپوشه

- من که کمد لباس نوزادم را پر کردم، همش هم میترسم کم نیارم

- بچه که هی‌ تند تند بزرگ می‌شه و قد میکشه که لباس کودک و سیسمونی و از این چیزها نمیخواد

- یک دست لباس کافیه، والا ... مگه ما با چند تا لباس بزرگ شدیم؟

اما بهترین جواب هیچکدام از گزینه‌‌های بالا نمی‌باشد!!!

این یک واقعیت است که نوزاد شما در ابتدای گذراندن مراحل رشد خود به سرعت رشد کرده و دائماً در حال تغییر سایز می‌باشد ولی‌ برای طی‌ کردن درست و صحیح فرایند رشد به حداقل‌هایی‌ نیاز دارد. همیشه تعادل بهترین حالت می‌باشد، پس ما باید مایحتاج کودک خود را فراهم کرده ولی‌ در این راه اسراف نیز نکنیم.

در ادامه به آنچه که در مورد لباس نوزاد خود باید بدانید و نوزاد شما نیاز دارد اشاره می‌کنیم، البته لازم به ذکر است که موارد ذکر شده حداقل‌ها می‌باشد.

لباس برای نوزاد، چند دست لازمه بخرم؟

لباس نوزاد سرهمی

 ۷ لباس زیر سرهمی نوزاد که در تابستان و زمستان مورد نیاز می‌باشد. اینگونه شما هر روز یک عدد میتوانید استفاده کنید که از نظر بهداشتی بسیار مناسب است.

خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟

 

 

خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟

تی‌شرت و شلوار نوزاد

۴-۷ عدد که به راحتی‌ قابل پوشیدن بر تن نوزاد باشد. توجه داشته باشید که نوزاد نمی‌تواند گردن خود را نگه دارد و شما می‌بایست لباس‌هایی‌ را تهیه کنید که براحتی بتوان بر تن نوزاد کنید و براحتی بتوانید از تن نوزاد خود خارج کنید.

 

خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟

 

 لباس خواب نوزاد

 ۴ عدد لباس خواب نوزاد و می‌بایست برای کودک خود تهیه کنید، فقط در نظر داشته باشید که این لباس‌ها باید دارای گرما باشند که در هنگام خواب دمای بدن نوزاد شما را در دمایی مناسب نگه دارند و البته خیلی‌ هم گرم نباشند که کودک را اذیت کنند.

 

جوراب کودک

 ۵ جفت جوراب نرم و گرم حتی در تابستان مورد نیاز می‌باشد که پاهای نوزاد را هم گرم نگه دارند و هم تمیز و دور از آلودگی‌ و میکرب ها.

 

کلاه کودک

 در ماه‌های اولیه از بدو تولد کودک شما بسیار حساس می‌باشد و بدن او در مرز ابتلا به بیماری‌های زیادی می‌باشد. کلاه میتواند نوزاد حساس شما را گرم نگه دارد و سر او را در خیلی‌ از مورد آسیب و بیماری حفظ کند. حداقل به ۲ کلاه نیاز می‌باشد که اگر یکی‌ کثیف بود و نیاز به شستشو داشت از دیگری استفاده نمایید.

خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟

خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟خرید لباس نوزادی، چند دست لازمه؟

 

کفش کودک

برای کودک تازه به دنیا آمده از اولویت‌های اصلی‌ نمی‌باشد بلکه برای بیشتر گرم نگه داشتن بدن او به خصوص در زمستان مفید می‌باشد. البته بعد از سپری کردن دوران ابتدای رشد به ۲ جفت کفش نیاز می‌باشد.

 

 کاپشن کودک

در زمستان و یا در جاهای بسیار سرد گرمای لباس زیر کودک نمی‌تواند کافی‌ باشد که در این مواقع می‌بایست از کاپشن استفاده شود.

 

 کلاه آفتابگیر کودک

اگر این کلاه را تهیه نمی‌کنید حتما صورت کودک خود را در آفتاب بپوشانید و نگذارید صورت نوزاد در معرض آفتاب مستقیم قرار گیرد.

 

 پتو نوزاد

 یک عدد پتوی سبک کودک برای گرم نگه داشتن در سرما و حفاظت در تابش آفتاب ضروری می‌باشد.

لباس برای نوزاد، چند دست لازمه بخرم؟

حوله کودک

برای حفظ بهداشت در هنگام غذا خوردن و تمیز نگه داشتن کودک به ۲ حوله حداقل نیاز می‌باشد که اگر یکی‌ کثیف بود از دیگری استفاده شود.

اما نکات دیگری هست که باید درباره لباس نوزاد خود بدانید. لباس به واسطه گذر زمان، غذا و شیر خوردن و مورد دیگر کثیف و مستهلک میشود، پس باید نکات مربوط به شستشو و تمیز نگه داشتن لباس کودک خود را مد نظر قرار دهید

- در ابتدا می‌بایست به برچسب و لیبل لباس نوزاد دقت لازم شود که اگر مواردی در مورد مصرف و شستشو نوشته شده است را کاملا متوجه شویم. در خیلی‌ از موارد توضیحاتی در مورد دمای شستشو، استفاده از چه نوع مواد شوینده، تنظیمات ماشین لباسشویی و اطلاعات مفید دیگر را میتونیم در برچسب روی لباس‌ها ببینیم و از آنها استفاده کنیم.

- لباس‌های نوزاد خود را برای شستشو بر اساس رنگ آنها، جنس آنها مانند نخی و پلاستیکی بودن و حتی دمای شستشو دسته بندی کنید و هر دسته را متناسب با دستورالعمل مخصوص خود بشویید.

- از تنظیمات ماشین لباسشویی خود به طور کامل مطلع باشید با خواندن کامل دفترچه آن و یا کسب اطلاع از پشتیبانی‌ تولید کننده آن و پیش از هر بر شستشو توجه کنید که تنظیمات را متناسب با لباس‌ها به طور کامل انجام داده اید.

- از مواد شوینده مخصوص لباس کودک استفاده کنید. شوینده‌های لباس بزرگسالان از مواد شیمیایی قوی و معمولاً دارای اسانس‌هایی‌ شیمیایی میباشند که برای نوزاد به هیچ وجه مناسب نمی‌باشد.

- از مقدار مصرف مواد شوینده مطلع شوید. زیاد و یا کم مصرف کردن میتواند مشکلاتی بهداشتی را برای لباس نوزاد شما در پی‌ داشته باشد.

- زمان شستشو و مقدار لباس از نظر وزنی و حجمی را تنظیم نمیید که عملیات پاکسازی بر روی لباس‌ها به بهترین شکل انجام شود.

- از سیستم آبکشی مجدد ماشین‌های لباسشویی در آخر استفاده کنید. اگر با دست لباس کودک خود را میشویید حتما در آخر آبکشی نمایید.

- لباس‌های نوزاد خود را از لباس‌های بزرگسالان به طور جداگانه بشویید.

- اگر شیر و یا غذا روی لباس کودک ریخته، اول آن را با شستشوی دستی‌ و آبکشی کردن از بین ببرید بعد در ماشین لباسشویی بیریزید.

- از تمیز بودن ماشین لباسشویی خود اطمینان کامل حاصل کنید و بعد از آن برای شستشو لباس نوزاد خود استفاده کنید.

یک شنبه 17 آذر 1398  9:55 AM
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها