راز شگفتی های محصولات فروشگاهی

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 4650
محل سکونت : کرمانشاه

راز شگفتی های محصولات فروشگاهی

۷ راز شگفت‌آور درباره محصولات فروشگاه‌های مواد غذایی که نمی‌دانستید

پشت ظاهر مدرن خیلی از میوه و سبزی‌فروشی‌ها اسراری نهفته است که دانستن آنها نگرشمان را به نحوه تهیه محصولاتشان تغییر می‌دهد. در این مطلب با برخی از این رازها آشنا می‌شوید.

فروشگاه - میوه - هندوانه - یلدا

به گزارش همشهری آنلاین، پشت ظاهر بزک‌کرده خیلی از فروشگاه‌های مواد غذایی به‌ویژه میوه و سبزی‌فروشی‌های مدرن اسراری نهفته است که دانستن آنها نگرشمان را به این نوع فروشگاه‌ها و نحوه تهیه محصولاتشان عوض می‌کند. «ریدرز دایجست» در یکی از مطالبش پرده از این اسرار برداشته است که در ادامه می‌خوانید.

۱- زمان تولید محصولات قدیمی‌تر از آن است که فکر می‌کنید

فصل برداشت سیب پاییز است، پس چرا می‌توانید تازه آن را اواسط تابستان در سوپرمارکت‌ها پیدا کنید؟ درست حدس زدید، سیب‌ها در فصل برداشت خود چیده می‌شوند، منتها به انبارهای مخصوص نگهداری برده می‌شوند و به آنها سموم دفع آفات و مواد شیمیایی نگهدارنده زده می‌شود. زمان خارج از فصل نیز به بازار عرضه می‌شوند که یعنی شما درواقع ۱۰ ماه بعد از چیده شدن، سیب را مصرف می‌کنید.

۲- محصولات شسته‌شده کارخانه‌ای آماده مصرف نیستند

بسیاری از کارخانه‌ها با این وعده که کاهو یا توت‌فرنگی شسته شده و آماده مصرف است، محصولات خود را می‌فروشند؛ به آنها اعتماد نکنید. ممکن است محصولات عرضه شده شسته شده باشند ولی به معنای قابل مصرف بودن آنها نیست. اشتباه در پروسه تولید امری طبیعی است و همین موضوع یعنی محصولات تولیدی از نظر تمیزی و نظافت در شست‌وشو قابل اعتماد نیستند. محتویات داخل ظروف و کیسه‌ها باید در خانه شسته شوند، زیرا حتی اگر گفته شود که آنها از قبل شسته شده‌اند، اما به همان دلیل اشتباه احتمالی در پروسه تولید همیشه این‌گونه نیستند. یکی از خانم‌هایی که همسرش در سبزی‌فروشی کار می‌کند، می‌گوید همیشه همسرش او را ملزم می‌کند میوه‌ها و سبزیجات را پیش از مصرف بشوید و ادامه می‌دهد: همه محصولات واقعا کثیف هستند و بعد از بیرون کشیدن آنها از ظرف، دست‌های او سیاه می‌شوند.

۳- بعد از برداشت نیز از سموم دفع آفات استفاده می‌شود

مرکبات غیرارگانیک، به‌ویژه پرتقال، نه‌تنها طی فرایند رشد سم‌پاشی می‌شوند، بلکه برای حفظ شادابی و طراوت ظاهری به سموم دفع آفات آغشته می‌شوند.

۴- محصولات از شر خزندگان در امان نیستند

درست است که هنگام حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی روی محصولات پوشش محافظ می‌کشند، اما این کار همیشه با اشکالاتی روبه‌رو است و از محصولات به‌خوبی محافظت نمی‌شود و ممکن است جوندگان روی آنها خزیده باشند و از شر عنکبوت، قورباغه و مگس نیز در امان نمانده باشند، بنابراین به تمیزی آنها اعتماد نکنید و همیشه محصول خریداری شده خود را بشویید.

۵- معنی ارگانیک به معنای عاری از سموم دفع آفات نیست

همه‌مان به طور غریزی تمایل داریم از محصولات ارگانیک استفاده کنیم، چراکه فکر می‌کنیم می‌توانیم میوه و سبزیجات بدون سموم دفع آفات بخریم. غالبا به‌اشتباه تصور می‌کنیم که ارگانیک مساوی است با استفاده نکردن از سموم دفع آفات در پروسه تولید محصول، اما در واقعیت این‌گونه نیست. بیشتر مصرف‌کنندگان فکر می‌کنند خوردن محصولات ارگانیک بدون شست‌وشو اشکالی ندارد، در حالی که ارگانیک بودن مجوز حذف مرحله شست‌وشوی محصولات را صادر نمی‌کند.

کشاورزی ارگانیک به دلیل تماس نزدیک با کودهای طبیعی مانند کودهای دامی و استفاده از سموم دفع آفات نگرانی‌های مربوط به ایمنی مواد غذایی را افزایش می‌دهد

۶- محصولات قبل از رسیدن به قفسه‌های فروشگاه‌ها چک نمی‌شوند

شاید تعجب کنید اگر بدانید تعداد زیادی از محصولات تولیدی قبل از این‌که به دست مصرف‌کننده برسند، چک نمی‌شوند. بسیاری از آنها به معنای واقعی کلمه مستقیم از میدان به فروشگاه مواد غذایی می‌آیند. اگر فکر می‌کنید سیب، آووکادو یا زردآلو قبل از بسته‌بندی و حمل آنها از باغ‌ها شسته می‌شوند، سخت در اشتباهید. به عنوان مثال، هیچ نوع سیستم بهداشتی برای تمیز کردن و پردازش توت قبل از رسیدن به دست مشتری وجود ندارد.
 

۷- محصولات تازه معمولا انتهای قفسه‌ها گذاشته می‌شوند

اگر تازه‌ترین میوه‌ها و سبزیجات را می‌خواهید معمولا باید قسمت‌های انتهایی قفسه‌ها را جست‌وجو کنید. محصولاتی که تاریخ انقضایشان نزدیک است در قسمت جلو قفسه‌ها چیده می‌شوند.

دوشنبه 11 آذر 1398  7:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها