دستور تهیه “آبگوشت بزباش” و نکاتی برای درست کردن آن آبگوشت بزباش کمی با آبگوشت های دیگر متفاوت است. آبگوشت و دیزی را با نخود و لپه طبخ می کنند اما حبوبات اصلی “آبگوشت بزباش” لوبیا است. طرز تهیه آبگوشت بزباش گوشت 500 گرم پیاز 1 عدد سیب زمینی 5 عدد لوبیا قرمزچشم بلبلی یک استکان سبزی(تره،جعفری,شنبلیله) 750 گرم لیمو عمانی 4 عدد نمک ، فلفل و زرد چوبه به اندازه لازم طرز تهیه آبگوشت بزباش ابتدا باید لوبیای چشم بلبلی را از شب قبل خیس کنید. سپس گوشت را به 4 تا 6 تکه تقسیم کنید . پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا رنگش طلایی شود سپس گوشت را داخل آن بریزید و تفت دهید. همراه با گوشت زرد چوبه را هم اضافه کنید و تفت دهید . مقداری آب داخل گوشت بریزد تا بپزد. سبزی ها را هم تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه خشک شدند خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید. بعد از اینکه گوشت نیم پز شد لوبیا ی خیس داده شده را به آن اضافه کنید تا به همراه گوشت و پیاز بپزد .همچنین بعد از نیم پز شدن لوبیا سبزی تفت داده شده را به همراه سیب زمینی و لیمو عمانی اضافه کنید. در آخرپخت هم فلفل و نمک اضافه کنید .تا همه مواد کنار هم ترکیب شوند و به اصطلاح جا بیفتند. نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بزباش آبگوشت بزباش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد . آبگوشت بزباش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .