۵ دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 72416
محل سکونت : تهران

۵ دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

 
زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد.

ایسنا: صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.

۵ دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 30 آبان 1398  2:33 PM
تشکرات از این پست
zahra_53 aftabm ravabet_rasekhoon
mahdi595959
mahdi595959
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1398 
تعداد پست ها : 212
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:۵ دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

با توجه به خواص بسیار زیاد زنجبیل باید توجه دات مصرف زیاد آن باعث بالا رفتن فشار خون میشود و کسانی که فشارخونشان بالاست باید ابتدا درمان کنند و سپس زنجبیل مصرف نمایند

لازم به ذکر است درمان بیماری فشار خون در طب اسلامی ساده می باشد ولی در طب شیمیایی فرد بایستی تا آخر عمر دارو بخورد!!! ، در اصل کنترل فشار خون است نه درمان فشار خون

یکی از موارد درمان فشار خون در طب اسلامی نمک طبیعی (نمک دریا ، سنگ نمک و ...) می باشد (نمک تصفیه شده موجب بالارفتن فشار خون میشود ولی نمک دریا موجب تنظیم فشار خون میشود یعنی کسی که فشار بالا یا پایین باشد میتواند با خوردن نمک دریا آن را تنظیم نماید)

 

 و من الله التوفیق

سه شنبه 5 آذر 1398  9:23 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها