0

چرا امام(ره) بنی‌ صدر را تحمل می‌کرد؟

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

چرا امام(ره) بنی‌صدر را تحمل می‌کرد؟

چرا علی(علیه السلام) اشعث را در کنار خود تحمل می‌کرد؟

در حکومت ولایی، بزرگواریِ ولیّ‌ خدا خیلی نقش دارد.

🔻 حکومت ولایی، حکومتی است که بزرگواری و ادبِ ولیّ‌ خدا خیلی در آن نقش دارد، امیرالمؤمنین(علیه السلام) از بس با نجابت و بزرگوارانه برخورد می‌ کرد که برخی به ایشان می‌گفتند: شما مدیریت و سیاست بلد نیستید! حضرت می‌ فرمود: اگر تقوا نبود-که من را به یک‌سلسله از خودداری‌ها وادار می‌کند- من زیرک‌ترین مردم بودم (نهج‌البلاغه/خطبه ۲۰۰)

🔻 پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)) و ائمۀ هدی(علیه السلام) از بس ادب رعایت می‌کردند و محترمانه برخورد می‌کردند که خودشان مظلوم واقع می‌شدند. ما تا وقتی اهمیت کرامت و بزرگواری ولیّ خدا را درک نکنیم، راز مظلومیت اولیاء خدا و راز تأخیر در ظهور را درک نخواهیم کرد.

🔻 در تاریخ اسلام ببینید پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم)) و امیرالمؤمنین(علیه السلام) چقدر بزرگواری می‌کردند! علی(علیه السلام) این‌ قدر باادب است که منافقین درجۀ یک پای رکاب خود را هم حتی‌المقدور رسوا نمی‌کند، ایشان می‌توانست با چندکلمه، خیلی‌ها را رسوا کند اما رسوا نکرد و آنها هم تا آخر به خیانت خودشان ادامه دادند؛ نمونۀ بارزش «اشعث» است.

🔻 اشعث یکی از فرماندهان پای رکاب علی(علیه السلام) بود که مملکتِ علی(علیه السلام) را به‌هم ریخت! مشکل خوارج را در اصل، اشعث درست کرد، یعنی خوارج را تحریک کرد و آنها علیه علی(ع) قیام کردند، آن‌وقت خودش رفت کنار علی(ع) ایستاد!

🔻چرا علی(علیه السلام) با اشعث، محترمانه برخورد می‌کرد و او را در کنار خودش تحمل می‌کرد؟ چون منشِ ولایت در حکومت، بزرگوارانه است! چرا ظهور امام‌زمان(علیه السلام) این‌قدر تأخیر دارد؟ برای اینکه ما باید مدیرانی را به حضرت ارائه بدهیم که وقتی حضرت، بزرگوارانه برخورد کرد، آنها مثل اشعث، خیانتکارانه برخورد نکنند.

🔻 حکومت ولایی یک حکومت کریمانه، باادب و بزرگوارانه است. شما برخورد بزرگوارانۀ حضرت امام(ره) را ببینید! برخی از مسئولین می‌رفتند نزد امام(ره) و گریه می‌ کردند که «بنی‌صدر را عزل کن» اما حضرت امام‌(ره) می‌فرمود: «مردم او را انتخاب کرده‌اند.» ایشان این‌قدر بزرگوارانه برخورد کرد که دیگر بنی‌ صدر، قصه را به نهایت فاجعه رساند و در نهایت، نمایندگان مردم او را عزل کردند.

🔻 مهمترین علت این بزرگواری و مهلت دادن به جریان نفاق «روشن شدن و رشد مردم» است. اگر کسی می‌خواهد به ولایت کمک کند باید به روشنگری بپردازد. هرچه مردم دقیق‌تر انتخاب کنند مشکلات کمتر خواهد شد.

👤علیرضا پناهیان
🚩حرم رضوی- ۹۸.۶.۲۵

سه شنبه 28 آبان 1398  10:41 AM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 ali_81 hosinsaeidi mohammad_43 zahra_53 majid68 ravabet_rasekhoon victoryone
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به: چرا امام(ره) بنی‌صدر را تحمل می‌کرد؟

خلاصه کلام:

آنان كه " ابوموسي اشعري " را انتخاب كردند.

طلبكار " علي " شدند؛

سه شنبه 28 آبان 1398  10:51 AM
تشکرات از این پست
fatemeh_75 ali_81 mohammad_43 ravabet_rasekhoon zahra_53 victoryone
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10557

پاسخ به: چرا امام(ره) بنی‌ صدر را تحمل می‌کرد؟

بنی صدر لعنت الله که نمونه آن هم باز هم هست .

سه شنبه 28 آبان 1398  1:15 PM
تشکرات از این پست
ali_81 mohammad_43 ravabet_rasekhoon zahra_53 victoryone
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 23615

صبر و تحمل امام ( ره) در مقابل اهل نفاق ، بصیرت افزایی ملت غیور به دنبال داشت.

چهارشنبه 29 آبان 1398  12:13 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon zahra_53 victoryone
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

خاطره جالب از شهید صدوقی در برخورد با بنی صدر

خاطرات آقای اسدالله بادامچیان از آیت الله صدوقی

در مورد برخورد ایشان با بنی صدر خاطراتی را نقل کنید.

به خاطر دارم در اوج قدرت بنی صدر سفری به یزد داشتم. آن زمان وی می خواست دفتر همکاری با رئیس جمهور را به عنوان یک حزب، ولی بدون عنوان حزب راه بیندازد. برای اقامه نماز، خدمت آیت الله صدوقی بودیم که ایشان به من فرمودند: «می توانید راجع به راه اندازی دفتر هماهنگی که به نوعی فتنه است، برای مردم صحبت کنید؟» من پاسخ دادم:  «بله، من درباره بنی صدر مطالب زیادی دارم.» طبق فرمایش آیت الله صدوقی 35 دقیقه، بالای منبر برای مردم صحبت کردم. طی این سخنرانی درباره خط نفاق و مهره های نفوذی برای مردم صحبت و در مورد خط سالم شهید بهشتی و یاران امام، نکاتی را بیان کردم. وقتی سخنانم به پایان رسید، نزد ایشان رفتم. شهید صدوقی فرمودند:  «بسیار خوب بود.» بعد از من ایشان بالای منبر رفتند تا خطبه بخوانند و با همان لهجه شیرین یزدی فرمودند:  «ای مردم!  اینجا می گویند می خواهند دفتر هماهنگی با رئیس جمهور راه بیندازند، امّا اگر آقای رئیس جمهور بخواهد این دفتر را تأسیس کند، من اقدامات لازم را انجام می دهم. خبر رسیده است که آقای طالقانی قصد این کار را دارند، در حالی که من و آقای طالقانی با یکدیگر دوست هستیم و ایشان مطمئناً این مسئله را به من می گفتند، امّا ملت بدانید که اینها اهل فتنه هستند. اینها کاری به این مسائل ندارند. فتنه اینها را خنثی کنید.»  خاطر دارم یک بار با آقای سالاری و دعائی در یکی از این خطبه ها حضور داشتیم که  باخبر شدیم عده ای از منافقین در پی سخنان آیت الله صدوقی از شهر خارج شده اند. 

منبع: تبیان

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
چهارشنبه 29 آبان 1398  1:17 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zahra_53 victoryone
دسترسی سریع به انجمن ها