نخستين فيلم سهبعدي سينماي ايران به زودي كليد ميخورد
گروه فرهنگي / حوزه سينما
89/10/24 - 14:27
شماره:8910240532
نخستين فيلم سهبعدي سينماي ايران به زودي كليد ميخورد
خبرگزاري فارس: فيلم سينمايي «فردا» به كارگرداني مرتضي آتشزمزم نخستين فيلم سهبعدي تاريخ سينماي ايران است كه توليد آن به زودي آغاز ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس، آتشزمزم درباره فيلم تازه خود گفت: فيلمنامه اين فيلم را نوشتهام و تعدادي از دوستان در بازنويسي آن با من همكاري كردهاند، با دريافت پروانه ساخت فيلمبرداري فيلم را شروع ميكنيم، در روزهاي آينده من و فيلمبردارم محمد فضيله براي آموزش بعضي تكنيكهاي مربوط به فيلمبرداري چنين پروژهاي به كانادا سفر ميكنيم تا مهارت لازم را به دست بياوريم.
اين كارگردان ادامه داد: سينماي ايران توانايي و قابليت نزديك شدن به پروژههايي را دارد كه در حوزه فنآوري تازه محسوب ميشوند و پيشتر كاري در اين حوزه انجام نشده است، «فردا» با اين نگاه ساخته ميشود و قرار است به شيوه سهبعدي همراه با فنآوري و جلوههاي تصويري روز سينماي جهان و با صداي دالبي باشد تا قابليتهاي تكنيكي سينماي ايران را ثابت كند.
وي افزود: براي توليد اين پروژه يك سال تحقيق شده است، فيلمنامه چنين فيلمهايي بايد با توجه به شيوه سهبعدي و شكل اجراي آن نوشته شود و من اين موضوع را در طراحي قصه و فضاسازي لحاظ كردم، قرار است در سفري كه من و فيلمبردار فيلم به كانادا داريم هم تجربياتي در حوزه فيلمبرداري چنين فيلمهايي به دست بياوريم و هم تجهيزات و امكاناتي كه براي توليد اين پروژه لازم داريم تهيه كنيم.
آتشزمزم گفت: اين فيلم تجربهاي در گونه سينماي اكشن است و قطعا توليدي دشوار و پرهزينه دارد، اما سينماي ايران براي رسيدن به معيارهاي سينماي جهان نيازمند اين تجربهگريها است. براي اكران عمومي اين فيلم نيازمند سالنهايي هستيم كه بتوانند فيلمهاي سهبعدي را نمايش بدهند، در شبكه نمايش خانگي هم ميتوان اين فيلم را ديد. اميدوارم بتوانيم به زودي توليد اين فيلم را شروع كنيم.
مرتضي آتشزمزم با فيلم سينمايي «مرگ سپيد» در بيست و نهمين جشنواره بينالمللي فيلم فجر شركت ميكند.
تشکرات از این پست