0

جهددوست: معاونت سينمايي با محدوديت‌ ورود فيلم‌اولي‌ها مقابله كرد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

جهددوست: معاونت سينمايي با محدوديت‌ ورود فيلم‌اولي‌ها مقابله كرد

89/10/24 - 13:02
شماره:8910240304
نسخه چاپي ارسال به دوستان
/در مسير بيست و نهمين جشنواره فيلم فجر/
جهددوست: معاونت سينمايي با محدوديت‌ ورود فيلم‌اولي‌ها مقابله كرد

خبرگزاري فارس: كارگردان «بي‌انتها» گفت: اقدام شايسته معاونت سينمايي در رفع محدوديت‌ها و سختگيري‌‌هاي متعددي كه از راه‌هاي مختلف براي ورود فيلمسازان جوان به عرصه فيلمسازي حرفه‌اي در سال‌هاي گذشته اعمال مي‌شد، ستودني است.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد خبري بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر، «اميرحسين جهددوست» كارگردان ضمن بيان اين مطلب درباره كارگرداني فيلم «بي‌انتها» كه اولين اثر سينمايي بدون قطع در ايران است، گفت: فيلم به مدت 106 دقيقه آماده شده و بدون كات است. شايد در دنيا نيز بلندترين فيلم بدون كات در اين مدت زماني باشد. اميدوارم به لحاظ كيفي هم بتواند نظر كارشناسان را جلب نمايد.
وي توضيح داد: بخشي از احساسات در فيلم از طريق پلان‌بندي و دكوپاژ انجام مي‌شود و اثرگذاري صحنه به صحنه و آماده كردن بازيگر براي هر نما صورت گرفته است، به اين طريق كه بازيگر قبل از هر پلان تمرين مي‌كند تا بتواند حسي كه نياز است را در آن صحنه به مخاطب منتقل كند. شايد بتوان گفت شبيه به صحنه تئاتر است؛ با اين تفاوت كه تئاتر فاصله تماشاگر با بازيگر ثابت است اما در سينما ممكن است اين فاصله از طريق عنصر قاب دوربين خيلي نزديك شود. در اين فيلم حس‌هاي مختلف بدون تمرين و بدون كات به مخاطب القا مي‌شود.
جهددوست درباره حضور در جشنواره فيلم فجر بيست و نهم نيز گفت: در هر كشور جشنواره‌اي مختص اقليم و فرهنگ آن كشور برپا مي‌شود تا تلاش يك‌سال فيلمسازان آن كشور مورد ارزيابي قرار گيرد. جشنواره فيلم فجر يكي از اين جشنواره‌هاست كه در آن تلاش يك ساله سينماگران و هنرمندان مورد قضاوت مردم، كارشناسان، داوران و منتقدين قرار مي‌گيرد و رقابت در اين جشنواره براي هنرمندان دلنشين و جذاب است.
وي تصريح كرد: برگزاري جشنواره فيلم فجر اتفاق خوبي است كه هرساله در كشور شاهد آن هستيم امسال با توجه حضور سينماگران مطرح و شناخته شده اميدواريم شاهد جشنواره‌اي با كيفيت و پررونق باشيم. جشنواره فيلم فجر به صورت بين‌المللي برگزار مي‌شود كه به عقيده من بايد در اين زمينه فعاليت بيشتري صورت گيرد.
جهددوست درباره نگارش فيلمنامه و زمان فيلمبرداري توضيح داد: حدود سه سال روي نگارش فيلمنامه كار كردم. دو ماه تمرين داشتيم، يك ماه دورخواني با حضور بازيگران بود كه بيست روز بدون دوربين تمرين كرديم و ده روز را با دوربين تمرين كرديم. ده روز فيلمبرداري داشتم كه به دو برداشت قابل قبول رسيديم كه يكي از آن‌ها فيلم شد.
وي درباره حجم موسيقي فيلم در ادامه افزود: به دليل بدون قطع بودن فيلم، موسيقي در آن از اهميت بالايي برخوردار است كه آرمان موسي‌پور موسيقي فيلم را ساخت كه بسيار راضي‌كننده بود.
كارگردان فيلم «بي‌انتها» درباره بخش فيلم‌هاي اول و دوم و تقاضاي شركت تعداد گسترده‌اي از فيلمسازان اول براي حضور در جشنواره فيلم فجر گفت: اقدام شايسته معاونت سينمايي در رفع محدوديت‌ها و سختگيري‌‌هاي متعددي كه از طرق مختلف براي ورود فيلمسازان جوان به عرصه فيلمسازي حرفه‌اي در سال‌هاي گذشته اعمال مي‌شد، قابل تقدير است، به هر حال در سينما هر كس جايگاه خود را پيدا مي‌كند؛ فيلمسازاني كه زبان سينما را به خوبي بشناسند مي‌توانند فيلم‌هاي بعدي خود را بسازند و جايگاه خود را داشته باشند سخت‌گيري‌هاي نابه‌جا و محدوديت‌ها كه سال‌هاي پيش اعمال مي‌شد بسيار آزاردهنده بود. اميدوارم امسال در ميان فيلم‌هاي اول فيلم‌هاي قابل قبول و خوبي را شاهد باشيم كه مخالفان اين اقدام قانع شوند.
وي در پايان به آخرين مراحل فني فيلم اشاره كرد و گفت: فيلم به صورت ديجيتال فيلمبرداري شد كه تنها مرحله تبديل فيلم به 35 ميليمتري باقي‌مانده است كه هرچه سريع‌تر انجام خواهد شد.
فيلم داستاني دختري به نام افسانه را روايت مي‌كند كه ساعت حدود ده و نيم صبح با انبوهي خريد، وارد خانه مي‌شود. او تصميمي دارد كه بايد راس ساعت دوازده آن را اجرا كند. تصميمي كه قرار است پدرش از آن اطلاع پيدا نكند.
در اين فيلم همايون ارشادي، آيلين حسينيان، آزاده رياضي، مرتضي يونس‌زاده و با حضور افتخاري: آتش گركاني و نيما شاهرخ شاهي به ايفاي نقش‌هاي اصلي مي‌پردازند.
ساير عواملي كه در ساخت فيلم همكاري دارند، عبارتند از: تهيه كننده: حسين صابري، نويسنده، كارگردان و مجري طرح: امير حسين جهددوست، مشاور و بازيگردان: اميرعباس ترابي، مدير فيلمبرداري: مهدي جعفري، موسيقي: آرمان موسي‌پور، مدير توليد: مهدي مددكار، جلوه‌هاي ويژه كامپيوتري: سينا سيفي، صدا: حميد اسلامي، طراح صحنه:حميد ميرزائيان و مسعود روح‌زاده، چهره‌پرداز: سپيده راستي‌فر، دستياران كارگردان: مرتضي يونس‌زاده و پيمان قاسم‌زاده، منشي صحنه: مهتا پناهي، عكاس: ليلا خوش كنار، گرافيست: امير سعيد روح‌زاده.
بيست و نهمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر از تاريخ 16 تا 26 بهمن‌ماه به دبيري «مهدي مسعودشاهي» در تهران برگزار مي‌شود.

 
 
جمعه 24 دی 1389  8:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها